Rețete fără Carne

Salata tabbouleh adaptataBy Emilia MicuTabouleh este o salata din bucataria araba si mai ales a bucatariei libaneze. Ca si ingrediente principale sunt rosiile si patrunjelul in cantitate mare. Eu am ales sa o adaptez putin gusturilor romanesti, cu branza, susan alb si negru si ardei gras.
Vinete crestate la cuptor cu rosii, mozzarella si capereBy Emilia MicuVinetele sunt vedetele acestui sezon si trebuie sa profitam de ele cat mai mult. Iata o modalitate simpla si delicioasa de a le gati: crestate, la cuptor, cu rosii, mozzarella si capere. Va recomand cu drag aceasta combinatie.
Bors de sfecla rosieBy TrixiFoodChiar si cei ce nu sunt prieteni cu sfecla rosie vor adora aceasta ciorba. Va spun din proprie experienta
Cartofi cu ouăBy Farfuria CurcubeuO rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Cous-cous cu legumeBy Farfuria CurcubeuCous-cous-ul cu legume este o alternativă mai rapidă a clasicului orez cu legume. Este foarte versatilă, puteți scoate sau adăuga legume după preferințe. Se face foarte repede, este gustos și sănătos.
Cartofi zdrobițiBy Farfuria CurcubeuO rețetă extrem de simplă și gustoasă, perfectă ca și garnitură sau pentru zilele de post