Pachetele cu telemea și pătrunjel

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Pachetele de primavara gustoase si foarte usor de facut.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 200 gr foi de placinta
 200 gr telemea de vaca
 10 gr patrunjel frunze
 30 ml ulei

Mod de preparare:

1

Foile de placinta trebuie sa fie lasate la dezghetat pentru a putea fi desprinse.

2

Se da pe razatoare telemeaua. Patrunjelul se spala, se usuca si se toaca marunt dupa care se amesteca bine cu branza.

3

Se desprinde cate o foaie de placinta, se intinde, se unge putin cu ulei si se pune cate o lingura de umplutura, dupa care se indoaie pe margini si se ruleaza. Facem asta cu fiecare foaie si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

4

Preincalzim cuptorul la 180°C si coacem pachetelele timp de 15 minute sau pana cand s-au rumenit.

Ingrediente

 200 gr foi de placinta
 200 gr telemea de vaca
 10 gr patrunjel frunze
 30 ml ulei

Indicații

1

Foile de placinta trebuie sa fie lasate la dezghetat pentru a putea fi desprinse.

2

Se da pe razatoare telemeaua. Patrunjelul se spala, se usuca si se toaca marunt dupa care se amesteca bine cu branza.

3

Se desprinde cate o foaie de placinta, se intinde, se unge putin cu ulei si se pune cate o lingura de umplutura, dupa care se indoaie pe margini si se ruleaza. Facem asta cu fiecare foaie si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

4

Preincalzim cuptorul la 180°C si coacem pachetelele timp de 15 minute sau pana cand s-au rumenit.

Pachetele cu telemea și pătrunjel