fbpx

Pachetele cu telemea și pătrunjel

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Pachetele de primavara gustoase si foarte usor de facut.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 200 g foi de placinta
 200 g telemea de vaca
 10 g patrunjel frunze
 30 ml ulei

Mod de preparare:

1

Foile de placinta trebuie sa fie lasate la dezghetat pentru a putea fi desprinse.

2

Se da pe razatoare telemeaua. Patrunjelul se spala, se usuca si se toaca marunt dupa care se amesteca bine cu branza.

3

Se desprinde cate o foaie de placinta, se intinde, se unge putin cu ulei si se pune cate o lingura de umplutura, dupa care se indoaie pe margini si se ruleaza. Facem asta cu fiecare foaie si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

4

Preincalzim cuptorul la 180°C si coacem pachetelele timp de 15 minute sau pana cand s-au rumenit.

Ingrediente

 200 g foi de placinta
 200 g telemea de vaca
 10 g patrunjel frunze
 30 ml ulei

Direcții

1

Foile de placinta trebuie sa fie lasate la dezghetat pentru a putea fi desprinse.

2

Se da pe razatoare telemeaua. Patrunjelul se spala, se usuca si se toaca marunt dupa care se amesteca bine cu branza.

3

Se desprinde cate o foaie de placinta, se intinde, se unge putin cu ulei si se pune cate o lingura de umplutura, dupa care se indoaie pe margini si se ruleaza. Facem asta cu fiecare foaie si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

4

Preincalzim cuptorul la 180°C si coacem pachetelele timp de 15 minute sau pana cand s-au rumenit.

Pachetele cu telemea și pătrunjel