fbpx

Reţete

Toate Rețetele

Fursecuri “Mărțișor” cu ganache de ciocolată Ruby și dulceață de vișinede Dulce by AnaHello Spring 🌷🌱 Iubesc tradițiile românești și, deși mărțișorul de astăzi și-a schimbat puțin semnificația de altă dată, tot este o tradiție frumoasă și autentică. Anul acesta nu am vrut să dăruiesc persoanelor dragi un mărțișor pe care să-l uite într-un sertar, ci am decis să le pregătesc un mic "mărțișor" pe care nu o să-l poarte în piept, ci în stomac. 😄
CHEC VEGAN CU AFINEde BakingtillyoumakeitMereu mi-au placut checurile pufoase, aromate si umede. In zilele de post apelez la acest chec pufos. E o reteta foarte simpla. Cantitatile sunt pentru o tava mica, de aproximativ 18 cm.
TORT FARA COACERE CU CARAMELde BakingtillyoumakeitNu vreau sa lungesc foarte mult descrierea. Ce trebuie sa stiti despre acest tort fara coacere este ca nu se compara cu nimic. E vis! Nu ar trebui ratat. Pe cuvant!
Negresă S’mores cu Nutellade Dulce by AnaMi-am tot dorit atât să creez o rețetă nouă de negresă, cât și să încerc popularul S'mores, apoi mi-am zis: de ce să nu le combin să vedem ce iasă? Și bine am făcut! 🙂A rezultat o negresă densă, cu gust intens de cacao, având la bază un strat de biscuiți, iar deasupra un strat de bezele caramelizate. Fiindcă nu am vrut să folosesc ciocolată tradițională, am folosit Nutella, o decizie bună, spun eu 😁!
Hummus cu morcovide papadeliciossChestiile tartinabile și sățioase sunt mereu o variantă la îndemână.