fbpx

Cheesecake

Cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocosde Dulce by AnaContinuăm seria de deserturi sănătoase cu un cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocos. Brânza este înlocuită cu nuci caju și lapte de cocos, iar aromele clasice de lămâie proaspătă și afine dulci lucrează în armonie în acest cheesecake stratificat. Este combinația perfectă de dulce și acru.
Cheesecake cu caramel saratde BakingtillyoumakeitImi place mult acest cheesecake, combinatia de caramel sarat si crema cu aroma de vanilie e vis !
Blondie cheesecake cu dulceata de afinede AndraAm descoperit o reteta de blondies si m-am gandit sa ii fac un mic update si sa transform aceasta prajitura intr-un cheesecake cu dulceata de afine. Rezultatul este unul delicios, trebuie sa incercati si voi reteta.
Cheesecake cu jeleu de zmeurăde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă aveți deja făcuți biscuiții, acest delicios cheesecake cu jeleu de zmeură se pregătește în mai puțin de jumătate de oră. Mai mult durează răcirea, dar merită așteptarea!
Brownie cheesecake cu sos de zmeurade AndraCred că știți deja cat de mult îmi place acest desert, mi se pare mult prea bun și ușor de făcut. Cum m-am plictisit de cheesecake la rece, m-am gândit să fac o variantă la cuptor și am reușit să obțin acest rezultat. Sosul de zmeură a completat perfect combinația dintre blat de brownie și crema de brânză având un gust intens de zmeură.