fbpx

Torturi

Cheesecake fără coacere cu Nutella și căpșunide Dulce by AnaDeși iubesc cheesecake-ul tradițional, cred că în această perioadă cel pregătit la rece este mult mai convenabil. Am făcut de foarte multe ori această rețetă, fără căpșuni, dar cred că acest adaos de fructe proaspete a făcut-o și mai delicioasă. Nu credeam că este posibil :)). Eu am folosit căpșuni, dar acestea pot fi înlocuite cu cireșe, vișine, zmeură sau chiar banane.
Cheesecake cu citricede Dulce by AnaSezonul citricelor se apropie de final și am vrut să mă mai bucur încă o dată de aromele lor fresh și culorile vii cu acest cheesecake stratificat. Prepararea prăjiturii durează puțin mai mult decât la un cheesecake normal, dar nu este complicată și rezultatul final este sigur să impresioneze!
Snickers Cheesecake Saratde Daniel BredaEste una dintre cele mai bune combinatii de arome pe care le-am realizat. Asa ca daca ai putin de timp, te rog sa incerci acest cheesecake, nu o sa regreti.
Tort de biscuiți cu ciocolată și portocalăde Gabriela.ble.foodCine a spus că tradiționalul salam de biscuiți nu își are loc pe mesele festive? Vă prezint mai jos o rețetă adaptată care poate fi atracția principală pe masa de Paști.
Tort Inimă cu fructede Ancutsa CuisinePentru 8 Martie, am pregătit un tort în formă de inimă, cu foi cu migdale, mascarpone, coajă de lămâie și apă de flori de portocal. Am folosit cremă doar ca umplutură și puțin pe capac, nu am îmbrăcat lateralele, pentru un aspect rustic și modern. L-am decorat cu multe fructe, frunze de busuioc și de mentă(plantate și îngrijite cu drag în ghivecele mele) și ce m-am bucurat de petalele de la florile de căpșuni care încă stăteau prinse de căpșuni. La mulți ani, frumoși și dulci, tuturor femeilor!