fbpx

Salate

SALATA CU PUI CROCANTde BakingtillyoumakeitCine spune ca salatele sunt plictisitoare? Sunt super versatile si poti adauga oricand alimentul favorit. Salata cu pui crocant se numera printe preferatele mele. Nu contine prea multe ingrediente, dar sunt suficiente pentru a fi delicioasa.
Salată cu pui, ouă și legumede Ancutsa CuisineO salată sățioasă și gustoasă cu pui gătit la cuptor, ouă fierte, legume și ulei aromatizat cu busuioc. Inițial o pregătisem pentru mine și sora mea, pentru că mama și tata mâncau altceva, dar până la urmă am mâncat toți din ea, a fost așa bună…
Salata de ardei coptide BakingtillyoumakeitAtunci cand visati la o zi de vara, incercati si aceasta salata de ardei copti cu telemea. Puteti inlocui telemeaua cu branza feta. Eu sunt fan declarat al ardeilor copti !
Salată grecească de pastede Flavor TailorsSă uităm de vremea de afară și să plecăm într-o vacanță culinară, în minunata Grecie, cu o salată grecească sănătoasă și plină de ingrediente mediteraneene: feta cremoasă, măsline kalamata și capere.
Salată italiană cu pennede Flavor TailorsColorată în culorile steagului Italiei, salata italiană croiește penne cu roșii zemoase, mozzarella cremoasă și măsline, toate fiind parfumate cu busuioc. Mmm...delicioasă, fresh și ușoară!