Salata tabbouleh adaptata

AutorEmilia Micu
DificultateÎncepător

Tabouleh este o salata din bucataria araba si mai ales a bucatariei libaneze. Ca si ingrediente principale sunt rosiile si patrunjelul in cantitate mare. Eu am ales sa o adaptez putin gusturilor romanesti, cu branza, susan alb si negru si ardei gras.

ShareSalvează
O salata tabbouleh putin adaptata
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 3 rosii
 1 patrunjel
 1 ardei gras
 60 gr branza
 1 tbsp susan alb
 1 tbsp susan negru
 ulei de masline
 sare
 1 lipie

Mod de preparare:

1

Intr-un bol pentru salata am adaugat rosiile taiate in cuburi mici precum si patrunjelul taiat f marunt cu un cutit bine ascutit. De asemenea, apoi am adaugat ardeiul gras tocat marunt si branza taiata in cuburi.

2

Am adaugat susanul alb si negru, sare si ulei de masline. Am amestecat totul foarte bine si am mancat alaturi de o lipie taiata in bucati si rumenita putin in tigaie. Daca doriti, puteti adauga si ceapa tocata si zeama de lamaie.

Ingrediente

 3 rosii
 1 patrunjel
 1 ardei gras
 60 gr branza
 1 tbsp susan alb
 1 tbsp susan negru
 ulei de masline
 sare
 1 lipie

Indicații

1

Intr-un bol pentru salata am adaugat rosiile taiate in cuburi mici precum si patrunjelul taiat f marunt cu un cutit bine ascutit. De asemenea, apoi am adaugat ardeiul gras tocat marunt si branza taiata in cuburi.

2

Am adaugat susanul alb si negru, sare si ulei de masline. Am amestecat totul foarte bine si am mancat alaturi de o lipie taiata in bucati si rumenita putin in tigaie. Daca doriti, puteti adauga si ceapa tocata si zeama de lamaie.

Salata tabbouleh adaptata