Crispy la cuptor

Autorgoanta teodora
DificultateÎncepător

Cel mai fraged și gustos crispy este cel făcut acasă!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire1 orăTimp de preparare20 minuteTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 1 kg Piept de pui
 4 Ouă
 3 tbsp Iaurt
 1 tsp Boia
 1 tsp Sare/piper
 2 tbsp Muștar
 300 gr Fulgi de porumb

Mod de preparare:

1

Într-un bol punem ouăle și restul condimentelor, le batem bine, după aceea adăugăm iaurtul și muștarul și le amestecăm.

2

Tăiem pieptul felii subțiri pe care le punem în compoziția din bol, amestecăm și lăsam la frigider o oră cu folie deasupra.

3

După ce a trecut o oră, punem fulgii de porumb într-o farfurie întinsa și le zdrobim foarte puțin ( cât să nu fie prea mari ), apoi trecem puiul prin fulgi. ( Atenție!! Încercați să nu curgă multă compoziție peste fulgi când transferați feliile ) apoi le așezati într-o tavă cu folie de copt pregătită și le băgați la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 minute. ( depinde cum tăiați feliile de groase )

Ingrediente

 1 kg Piept de pui
 4 Ouă
 3 tbsp Iaurt
 1 tsp Boia
 1 tsp Sare/piper
 2 tbsp Muștar
 300 gr Fulgi de porumb

Indicații

1

Într-un bol punem ouăle și restul condimentelor, le batem bine, după aceea adăugăm iaurtul și muștarul și le amestecăm.

2

Tăiem pieptul felii subțiri pe care le punem în compoziția din bol, amestecăm și lăsam la frigider o oră cu folie deasupra.

3

După ce a trecut o oră, punem fulgii de porumb într-o farfurie întinsa și le zdrobim foarte puțin ( cât să nu fie prea mari ), apoi trecem puiul prin fulgi. ( Atenție!! Încercați să nu curgă multă compoziție peste fulgi când transferați feliile ) apoi le așezati într-o tavă cu folie de copt pregătită și le băgați la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 minute. ( depinde cum tăiați feliile de groase )

Note

Crispy la cuptor