Plăcinte, Tarte și Rulade

Tartă cu ricotta și zmeurăBy magda.srecipesTarta cu ricotta si zmeura liofilizata. Din punctul meu de vedere este o reteta de vis, am facut 2 intr-o saptamana si cu toate astea, nu mai exista nici macar o felie. Se face extrem de rapid si de usor, o recomand rece, cu fructe si fulgi de migdale.
Tort vegan cu mango și ciocolataBy magda.srecipesO reteta rapida de tort fara coacere, ce se pregateste extrem de usor. Combinatia de mango cu ciocolata neagra este dementiala.
Prăjitură rapidă cu piersici, griș și miereBy Dulce by AnaEste minunat să ai la îndemână o rețetă de prăjitura rapidă și simplă pentru acele zile în care nu vrei să faci ceva prea elaborat. Din cauză că am folosit un sirop aromat de miere și portocale este o prăjitură foarte fragedă și light, nu foarte dulce ceea ce o face perfectă cu o cupă de înghețată de vanilie alături. Puteți înlocui piersicile cu alte fructe, cum ar fi caise, prune sau cireșe, dar nu utilizați fructe de pădure exagerat de suculente, cum ar fi căpșuni sau zmeură deoarece va ieși prea moale.
Tartă cu vișine și smântânăBy Farfuria CurcubeuO prăjitură rapidă și fără zahăr, cu ingrediente pe care le putem găsi cu ușurință în frigiderul nostru.