Ceva Dulce

Ciocolată de casă cu nucă de cocos și căpșuniBy Dulce by AnaAceastă rețetă combină armonios două straturi delicioase: unul de cocos delicat și unul de căpșuni pline de savoare, creând o experiență unică. Perfectă pentru a fi savurată alături de o ceașcă de ceai sau cafea, această ciocolată este, de asemenea, cadoul ideal pentru a împărtăși bucurie și rafinament cu cineva drag.
Mingiute/bomboane din fulgi de ovazBy Emilia MicuIata o idee buna de ceva bun, dulce dar sanatos. Eu am adaugat o lingura cu zahar, dar daca doriti puteti elimina zaharul din ingrediente. Nota: Fibrele pentru tranzit sunt de la SanoVita si avand o consistenta mai fainoasa au ajutat mult la legarea bombonelelor. Daca aveti, puteti adauga in interior visine din visinata, nuci pisate sau diverse fructe uscate tocate marunt.
Chocoflan cu dulceață de lapte și sos butterscotchBy Dulce by AnaEste prima oară când pregătesc un chocoflan, dar cu siguranță nu va fi și ultima dată. Deși nu are o aromă puternică de caramel, textura și gustul sunt absolut superbe. Eu prefer un gust intens de caramel așa că am pregătit un sos butterscotch lângă, dar prăjitura este absolut delicioasă și așa simplă, fără nimic alături.
Pandispan cu banane si ananasBy Emilia MicuCine zice ca pandispanul trebuie sa fie doar cu visine sau caise? Ei iata ca merge bine si cu banane moi sau ananas. Si a iesit grozav, parol!!
Prăjitură raw vegană cu zmeură și fisticBy Dulce by AnaDacă nu îți spune cineva, nu îți dai seama că mănânci o prăjitură raw vegană. Fină, aromată și foarte sățioasă, această prăjitură este perfectă ca final la o cină vegetariană sau ca un mic răsfăț sănătos. Sunteți fani prăjituri vegane sau le preferați pe cele clasice?
Tort BoleroBy Ancutsa CuisineAm pregătit acest tort ca pe o explozie de arome și bucurie, care să estompeze monotonia iernii. Această bucurie o reprezintă fructele folosite. Am pregătit un blat cu migdale, mure și apă de flori de trandafir, l-am tăiat în 3 foi, pe care le-am însiropat delicat și le-am uns cu coulis de zmeură. L-am îmbrăcat în glazură oglindă, cu efect marmorat, în două nuanțe frumoase, calde, ca un dans pasional. M-am gândit că o cremă cu mascarpone, frișcă, zmeură și coajă de lămâie, deloc dulce, ci mai degrabă ușor acrișoară va echilibra gustul final al tortului, ținând cont că glazura oglindă este de felul ei dulce. Cât despre decorațiuni, destul de migăloase și ele, am lucrat ceva la ele, însă vă voi povesti mai pe larg altă dată despre acestea, pentru a nu îngreuna rețeta. Când am terminat tortul, știam că trebuie să poarte un nume potrivit, așa că i-am spus Bolero, pentru că îmi place mult această compoziție.