Ceva Dulce

Array
(
    [0] => cp_recipe_category
)
Prăjitură raw vegană cu zmeură și fisticBy Dulce by AnaDacă nu îți spune cineva, nu îți dai seama că mănânci o prăjitură raw vegană. Fină, aromată și foarte sățioasă, această prăjitură este perfectă ca final la o cină vegetariană sau ca un mic răsfăț sănătos. Sunteți fani prăjituri vegane sau le preferați pe cele clasice?
Tort BoleroBy Ancutsa CuisineAm pregătit acest tort ca pe o explozie de arome și bucurie, care să estompeze monotonia iernii. Această bucurie o reprezintă fructele folosite. Am pregătit un blat cu migdale, mure și apă de flori de trandafir, l-am tăiat în 3 foi, pe care le-am însiropat delicat și le-am uns cu coulis de zmeură. L-am îmbrăcat în glazură oglindă, cu efect marmorat, în două nuanțe frumoase, calde, ca un dans pasional. M-am gândit că o cremă cu mascarpone, frișcă, zmeură și coajă de lămâie, deloc dulce, ci mai degrabă ușor acrișoară va echilibra gustul final al tortului, ținând cont că glazura oglindă este de felul ei dulce. Cât despre decorațiuni, destul de migăloase și ele, am lucrat ceva la ele, însă vă voi povesti mai pe larg altă dată despre acestea, pentru a nu îngreuna rețeta. Când am terminat tortul, știam că trebuie să poarte un nume potrivit, așa că i-am spus Bolero, pentru că îmi place mult această compoziție.
Pâinici cu iaurt, brânză Praid și dulceață de struguriBy Ancutsa CuisineAceste pâinici pufoase cu iaurt, brânză Praid și dulceață de struguri pot fi servite ca gustare, la micul dejun sau oricând dorești, sunt ușor sărate și dulci în același timp. Ador combinația brânză-struguri. Am ales sortimentul de brânză Praid cremoasă de la Hochland, care poate fi folosit în rețete dulci sau sărate și este foarte gustoasă. Când scoți pâinicile din cuptor, unge-le cu puțin sirop din dulceața de struguri.
Caramele cu fructul pasiuniiBy Dulce by AnaAdor perioada sărbătorilor deoarece îmi oferă ocazia să prepar rețete mai deosebite, puțin mai complicate sau de care nu aș avea timp în rest. Caramelele cu fructul pasiunii au fost primele pe lista. Au o aromă minunată, puțin acrișoară, iar textura mă duce cu gândul la caramelele copilăriei. Rețeta îi aparține lui Kirsten Tibballs - @kirstentibballs, o minunată patriseră din Australia.
Biscuiti crocanti cu nuci si fructe uscateBy Emilia MicuEste perioada din an in care pregatim in casa fel si fel de biscuiti. Mirosul invadeaza casa si creeaza o atmosfera ca in povesti. De poveste sunt si acesti biscuiti crocanti cu fructe uscate si nuci. Perfecti si pentru pachetelul de scoala al piticilor nostri.