PREMII: 3 X TAVĂ PIZZA EMILE HENRY, BURGUNDY + FELIATOR PIZZA 🍕

Seria noastră dedicată pizzei se va încheia la sfârșitul lunii, cum nu se poate mai frumos, cu un concurs în care vom premia top 3 cele mai populare rețete de pizza. Așadar, în tot acest timp, dacă aveți rețete gustoase și creative de pizza, care nu sunt încă pe site, postați-le pentru a aduna voturi și pentru a ajunge în top 3. De data asta, norocul îl gătești chiar tu! 😉

Regulile concursului:

Concursul începe astăzi, 11.10.2021 și se va încheia pe data de 31.10.2021.

👉 Pasul 1 : Adaugă o rețetă pe platformă

  1. Rețeta trebuie să fie validă și aprobată, conform regulamentului de postare.
  2. Cei care încarcă mai multe rețete au mai multe șanse de câștig. O Rețetă = O Șansă de câștig!

👉 Pasul 2 : Postează o fotografie cu rețeta pe contul tău de Instagram folosind hashtagul #iCookpizza


👉 Pasul 3 : Adună cât mai multe voturi ❤️ pentru rețeta ta


Spor la gătit!

Cu drag Echipa iCooking 🙂


VOTEAZĂ REȚETA PREFERATĂ

Pizza cu dovleac – blat fara drojdieBy Gabriela.ble.foodPizza cu gust de toamna? Sigur ca da! Am fost surprinsa cat de buna a fost combinatia asta. Cu siguranta ramane pe lista de favorite in sezonul acesta.
Pizza cu șuncă, mozzarella și parmezanBy Ancutsa CuisineO pizza pregătită din ingrediente rămase de la alte rețete, era un aluat de rezervă inițial, așa că a dospit la frigider. Am decorat-o cu ce am mai avut, am copt-o repede, că eram toți hămesiți după atâtea treburi prin casă, însă aceasta a ieșit cea mai gustoasă.
Pizza MargheritaBy Ancutsa CuisineAm primit un ghiveci frumos cu busuioc zilele trecute și m-am gândit să-l inaugurez ieri, că tot a fost seara de pizza, când am testat diferite sortimente. Am pregătit și copt fiecare pizza altfel. Le-am făcut mai mici, ca să putem mânca din toate. Fiecare a avut favorita lui.
Pizza DalieBy Ancutsa CuisineAm pregătit această pizza în formă de dalie cu blat pufos, petale cu șuncă și cașcaval, miezul din brânză Camembert. Știi cum e să te apuce inspirația în bucătărie când toată lumea se plânge de foame? Și aștepți, și aștepți cât de răbdător poți fi, în vreme ce cuptorul te îmbie cu tot felul de arome. Parcă a durat așa mult până a fost gata, iar toată lumea o aștepta cu nerăbdare (și foame), am făcut poze pe repede înainte, că odată ce am dat startul, a fost bătaie pe ea.