fbpx

PREMII: 3 X TAVĂ PIZZA EMILE HENRY, BURGUNDY + FELIATOR PIZZA 🍕

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT

Seria noastră dedicată pizzei se va încheia la sfârșitul lunii, cum nu se poate mai frumos, cu un concurs în care vom premia top 3 cele mai populare rețete de pizza. Așadar, în tot acest timp, dacă aveți rețete gustoase și creative de pizza, care nu sunt încă pe site, postați-le pentru a aduna voturi și pentru a ajunge în top 3. De data asta, norocul îl gătești chiar tu! 😉

Regulile concursului:

Concursul începe astăzi, 11.10.2021 și se va încheia pe data de 31.10.2021.

👉 Pasul 1 : Adaugă o rețetă pe platformă

  1. Rețeta trebuie să fie validă și aprobată, conform regulamentului de postare.
  2. Cei care încarcă mai multe rețete au mai multe șanse de câștig. O Rețetă = O Șansă de câștig!

👉 Pasul 2 : Postează o fotografie cu rețeta pe contul tău de Instagram folosind hashtagul #iCookpizza


👉 Pasul 3 : Adună cât mai multe voturi ❤️ pentru rețeta ta


Spor la gătit!

Cu drag Echipa iCooking 🙂


VOTEAZĂ REȚETA PREFERATĂ

Pite cu brânzeturi, ou și cârnatBy Ancutsa CuisineAm pregătit pentru prânz aceste bărcuțe cu aluat de pizza, le-am decorat cu brânzeturi (burduf, Praid și mozzarella), ou și cârnat.
Pizza cu dovleac – blat fara drojdieBy Gabriela.ble.foodPizza cu gust de toamna? Sigur ca da! Am fost surprinsa cat de buna a fost combinatia asta. Cu siguranta ramane pe lista de favorite in sezonul acesta.
Pizza cu șuncă, mozzarella și parmezanBy Ancutsa CuisineO pizza pregătită din ingrediente rămase de la alte rețete, era un aluat de rezervă inițial, așa că a dospit la frigider. Am decorat-o cu ce am mai avut, am copt-o repede, că eram toți hămesiți după atâtea treburi prin casă, însă aceasta a ieșit cea mai gustoasă.
Pizza MargheritaBy Ancutsa CuisineAm primit un ghiveci frumos cu busuioc zilele trecute și m-am gândit să-l inaugurez ieri, că tot a fost seara de pizza, când am testat diferite sortimente. Am pregătit și copt fiecare pizza altfel. Le-am făcut mai mici, ca să putem mânca din toate. Fiecare a avut favorita lui.