fbpx

Băuturi calde

Ciocolată caldăBy Dulce by AnaÎn lunile mai reci, nevoile și dorințele noastre se schimbă, mai ales când vine vorba de mâncare. Scăderea temperaturii și mai puține ore de lumină în zi înseamnă, de obicei, mai mult timp petrecut în casă, poate citind o carte sau pur și simplu acoperiți cu o pătură pe canapea vizionând un film. Băuturile calde oferă confort, siguranță și un sentimente de nostalgie, iar o cană de ciocolată caldă este perfectă pentru o clipă relaxare. Servește această băutură delicioasă, cu un gust intens de cacao, acoperită cu frișcă și bucățele de ciocolată atunci când ai cu adevărat nevoie de un moment special.
Băutură caldă cu mere și gutuiBy Gatim_cu_dragAceastă rețetă va fi pe placul celor cărora le place gutuia. Aveți posibilitatea de a adăuga și alte arome care se asortează cu gustul gutuii.
Vin fiert, cu mirodeniiBy Ancutsa CuisineAm pregătit cu drag pentru ai mei niște vin fiert cu mirodenii. Tata ne povestește ce vin bun îi făcea mama lui când era tânăr. Îi ferea de răceală și se bucurau de săniuș și de lucrurile simple. Astăzi am vrut să recreez și eu un pic din acea atmosferă.
Dalgona coffeeBy Aura în bucătărieDalgona este o cafea delicioasă, obținută din proporții egale de praf de cafea instant/ness, apă fierbinte și zahăr, acestea mixându-se la viteză mare, până când obțineți o spumă.
Cafea DalgonaBy Granci AnaO cafea foarte cremoasa si fina.Merita incercata.Eu am tot vazut-o si eram tare curioasa sa o incerc si eu si clar am facut o alegere buna 🤩