fbpx

Budinci, Jeleuri și Sufleuri

Budinca de grisde petitecuisineBudinca de gris este o minunatie de desert! Este foarte simpla, cu ingrediente la indemana si se topeste in gura. Merita incercata si dupa va asigur ca o sa o repetati!
Terci de ovăz cu gutui și perede Diversificarea cu bebe MatteoCum as putea numi acest bol ? “O îmbrățișare intr-un bol!” De ce ?Pentru ca aroma fructelor (para si gutuie) combinate sunt exact ca și o îmbrățișare. Perele și gutuile in combinatie cu scorțișoară și stafide merg de minune pe o vreme rece cu un terci cremos .💛🍐
Budinca de tapioca cu dulceata de fructede petitecuisineO budinca sanatoasa, dar si foarte gustoasa, potrivita atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Merita sa o incercati! Este perfecta pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce, dar sanatoasa.
Budincă de casăde goanta teodoraO rețeta simplă, a copilăriei, pentru potolit pofta de dulce.
Sufleu cu fructede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCând avem poftă de ceva dulce chiar și noi cei mari, mă gândesc la variante care să fie potrivite și pentru Cireșel. Așa a luat naștere acest sufleu cu fructe, combinând ce mai aveam prin frigider. La ouă se poate renunța, în cazul piticilor cu alergie, întrucât banana înlocuiește oul cu succes. Va diferi puțin textura, dar gustul este delicios în cazul ambelor variante. Para poate fi înlocuită și cu alte fructe preferate: piersici, nectarine, mere, prune, iar în funcție de preferințe preparatul se mai poate îmbogăți cu: scorțișoară, cocos, diverse semințe sau nucifere.