fbpx

Budinci, Jeleuri și Sufleuri

Budinca de tapioca cu dulceata de fructede petitecuisineO budinca sanatoasa, dar si foarte gustoasa, potrivita atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Merita sa o incercati! Este perfecta pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce, dar sanatoasa.
Budincă de casăde goanta teodoraO rețeta simplă, a copilăriei, pentru potolit pofta de dulce.
Sufleu cu fructede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCând avem poftă de ceva dulce chiar și noi cei mari, mă gândesc la variante care să fie potrivite și pentru Cireșel. Așa a luat naștere acest sufleu cu fructe, combinând ce mai aveam prin frigider. La ouă se poate renunța, în cazul piticilor cu alergie, întrucât banana înlocuiește oul cu succes. Va diferi puțin textura, dar gustul este delicios în cazul ambelor variante. Para poate fi înlocuită și cu alte fructe preferate: piersici, nectarine, mere, prune, iar în funcție de preferințe preparatul se mai poate îmbogăți cu: scorțișoară, cocos, diverse semințe sau nucifere.
Budinca de orez cu mar si scortisoarade LiliReteta are un aport minim de zahar si nu contine grasimi adaugate. Seamana cu orezul cu lapte, dar este mult mai gustoasa si are mai putine calorii.