fbpx

Băuturi

Smoothie cu afine, coacăze roșii și băutură de soiaBy Ancutsa CuisineSmoothie cu fructe și băutură de soia de la Naturli ca o noapte de vară, în care nu ai somn și stai la vânătoare de perseide. Dulce-acrișor, răcoritor și revigorant, fără gluten, fără lactoză.
Summer Citrus SmoothieBy Ancutsa CuisineSmoothie cu citrice, ceai Earl Grey și băutură bio de soia de la Naturli’. Dulce, floral-fructat, cu gust deosebit și reconfortant, fără gluten, fără lactoză.
Summer Vibe SmoothieBy Ancutsa CuisineCum ar fi să guști soarele de vacanță dintr-un pepene galben? Exact asta am simțit când am savurat acest smoothie. Cu arome de pepene galben, portocală, coajă de lămâie, băutură de ovăz de la Naturli, acest smoothie este nu numai sănătos, dar și delicios și reconfortant. Încearcă-l și tu!
Lichior de ouăBy Ancutsa CuisineLichiorul de ouă este o băutură delicioasă și festivă, poate fi pregătit de Crăciun, de Revelion sau de Paște sau oricând dorești. Pentru cei care nu beau de fel (ca mine, de exemplu), poate fi cam tare, însă servit cu multă frișcă, se poate gusta și degusta în timp mai îndelungat (cam cât ține petrecerea de Revelion 🙂 )… îmmm, ce bun!
Lapte de cocos homemadeBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă ar fi să facem un top al preferințelor în materie de lapte vegetal, primul loc ar fi ocupat, fără doar și poate, de către laptele de cocos. Este urmat de laptele de migdale, caju, ovăz/orz. Indiferent pe care l-ați alege, vă recomand să îl pregătiți în casă. Necesită efort minim și ești sigur că el conține doar ingrediente sănătoase.