fbpx

Pâine

Chiflede papadeliciossAceste chifle colorate, pufoase sunt perfecte pentru hamburger, burger sau un sandwich. Aluatul se face rapid, singura chestie e că aluatul trebuie să stea la dospit. Este o rețetă fără zahăr, dar zaharul prezent în sfeclă în mod natural va activa drojdia și va îndulci ușor chiflele.
Pâine turistde Ancutsa CuisineAceastă pâine gustoasă, pufoasă și untoasă ne-a încântat pe toți. A avut acel gust pe care-l știam de mult, de pâine turist cumpărată, dar bună, pentru că în ultima vreme am nimerit numai pâine turist cu gust de margarină.
Baghete rusticede Ancutsa CuisineVă prezint niște baghete rustice (că așa au ieșit, nu sunt trase prin inel, ci cu forme) însă atât de pufoase și gustoase încât singurul lucru pe care ți-l mai dorești e un ou ochi lângă.
Pâine toast cu iaurtde magda.srecipesPâine pufoasă și gustoasă, se face ușor și se păstrează foarte bine mai multe zile.
Bagelsde Daniel BredaPropun aceasta reteta de bagels intr-o zi de weekend pentru a putea sa servesti brunch-ul perfect. Ingredientele sunt pentru 4 bucati, asa ca daca doresti sa faci mai multe dubleaza sau tripleaza cantitatea,