Pandispan cu banane si ananas

AutorEmilia Micu
DificultateIntermediar

Cine zice ca pandispanul trebuie sa fie doar cu visine sau caise? Ei iata ca merge bine si cu banane moi sau ananas. Si a iesit grozav, parol!!

ShareSalvează
Felii de pandispan cu banane si ananas.Un desert delicios
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 10 oua
 200 gr zahar
 180 ml ulei
 esenta de vanilie
 8 gr praf de copt
 300 gr faina
 6 banane
 180 gr ananas
 2 tsp untura de porc
 zahar pudra

Mod de preparare:

1

Am separat cele 10 oua si am batut spuma albusurile cu zahar pana am obtinut o bezea ferma.

2

Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, exact ca la maioneza. Am adaugat si esenta de vanilie in compozitie.

3

Am rasturnat amestecul de galbenusuri peste bezea si le-am amestecat usor, de jos in sus. Am inceput deja sa adaug faina si praful de copt si le-am amestecat usor pana s-au omogenizat perfect.

4

Am uns o tava mare cu untura de porc si am rasturnat compozitia in ea. Am adaugat deasupra bananele intregi. Am folosit banane moi. Ananasul l-am amestecat cu putina faina si l-am adaugat in tava.

5

Am dat pandispanul la cuptor pentru apx. 45 minute la 180 grade. Cand a fost gata am pudrat-o cu zahar pudra. Se recomanda a fi servita rece sau calduta.

Ingrediente

 10 oua
 200 gr zahar
 180 ml ulei
 esenta de vanilie
 8 gr praf de copt
 300 gr faina
 6 banane
 180 gr ananas
 2 tsp untura de porc
 zahar pudra

Indicații

1

Am separat cele 10 oua si am batut spuma albusurile cu zahar pana am obtinut o bezea ferma.

2

Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, exact ca la maioneza. Am adaugat si esenta de vanilie in compozitie.

3

Am rasturnat amestecul de galbenusuri peste bezea si le-am amestecat usor, de jos in sus. Am inceput deja sa adaug faina si praful de copt si le-am amestecat usor pana s-au omogenizat perfect.

4

Am uns o tava mare cu untura de porc si am rasturnat compozitia in ea. Am adaugat deasupra bananele intregi. Am folosit banane moi. Ananasul l-am amestecat cu putina faina si l-am adaugat in tava.

5

Am dat pandispanul la cuptor pentru apx. 45 minute la 180 grade. Cand a fost gata am pudrat-o cu zahar pudra. Se recomanda a fi servita rece sau calduta.

Pandispan cu banane si ananas