Snickers Cheesecake Sarat

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Este una dintre cele mai bune combinatii de arome pe care le-am realizat. Asa ca daca ai putin de timp, te rog sa incerci acest cheesecake, nu o sa regreti.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire40 minuteTimp de preparare4 oreTimp total4 ore 40 minute

Ingrediente:

Ingrediente Blat Biscuiti
 400 gr biscuiti digestivi
 100 gr unt
 1 tsp zahar pudra
Ingrediente Crema Nuga
 500 gr mascarpone
 400 gr frisca lichida
 300 gr unt de arahide
 200 gr zahar pudra
 2 tsp extract de vanilie
Ingrediente Caramel Sarat
 100 gr zahar granulat
 50 gr unt
 50 gr frisca lichida
 ½ tsp sare
 50 gr alune sarate
Ingrediente Ganache De Ciocolata
 150 gr ciocolata amaruie
 150 gr frisca lichida

Mod de preparare:

1

Biscuitii sfaramati se amesteca cu untul topit si zaharul pudra si se preseaza, pe fund si pe lateral, in tava de cheesecake.

2

Pentru crema de nuga, amestecam mascarponele cu zaharul pudra pana devine o crema fina, dupa care incorporam untul de arahide si extractul de vanilie, iar la final turnam frisca lichida si mixam pentru 10 minute pana cand crema devine stabila si cremoasa.

3

Pentru caramelul sarat, punem zaharul la topit, adaugam untul pana cand se topeste si la final turnam frisca lichida, sarea si alunele taiate.

4

Ganache-ul de ciocolata se realizeaza prin turnatul de frisca lichida fierbinte peste ciocolata.

5

Peste stratul de biscuiti turnam crema de nuga, dupa caramelul sarat, ganache-ul si la final decoram cu crema ramasa de nuga.

Ingrediente

Ingrediente Blat Biscuiti
 400 gr biscuiti digestivi
 100 gr unt
 1 tsp zahar pudra
Ingrediente Crema Nuga
 500 gr mascarpone
 400 gr frisca lichida
 300 gr unt de arahide
 200 gr zahar pudra
 2 tsp extract de vanilie
Ingrediente Caramel Sarat
 100 gr zahar granulat
 50 gr unt
 50 gr frisca lichida
 ½ tsp sare
 50 gr alune sarate
Ingrediente Ganache De Ciocolata
 150 gr ciocolata amaruie
 150 gr frisca lichida

Indicații

1

Biscuitii sfaramati se amesteca cu untul topit si zaharul pudra si se preseaza, pe fund si pe lateral, in tava de cheesecake.

2

Pentru crema de nuga, amestecam mascarponele cu zaharul pudra pana devine o crema fina, dupa care incorporam untul de arahide si extractul de vanilie, iar la final turnam frisca lichida si mixam pentru 10 minute pana cand crema devine stabila si cremoasa.

3

Pentru caramelul sarat, punem zaharul la topit, adaugam untul pana cand se topeste si la final turnam frisca lichida, sarea si alunele taiate.

4

Ganache-ul de ciocolata se realizeaza prin turnatul de frisca lichida fierbinte peste ciocolata.

5

Peste stratul de biscuiti turnam crema de nuga, dupa caramelul sarat, ganache-ul si la final decoram cu crema ramasa de nuga.

Snickers Cheesecake Sarat