Bruschete cu ciuperci, branza cu mucegai si dovlecel

AutorEmilia Micu
DificultateÎncepător

Aceste bruschete sunt o buna idee de gustare rapida si super delicioasa. Paine subtire si crocanta, legumele crocante si branza cu mucegai albastru care le face cremoase si wow. De incercat!

ShareSalvează
Bruschete umplute cu ciuperci
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 3 felii de paine cu forma patrata
 1 tbsp ulei de masline
 5 rosii cherry colorate
 3 catei de usturoi
 1 dovlecel (am folosit doar o jumatate din el)
 6 ciuperci mai mici
 germeni de cereale
 60 gr branza cu mucegai albastru
 sare

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline am pus o jumatate de dovlecel taiat in cuburi mai mici. Dupa 2-3 minute am adaugat si ciupercile taiate in jumatati si sferturi. Am lasat totul la rumenit timp de cateva minute, timp in care am amestecat des in tigaie.

2

Am adaugat apoi rosiile cherry taiate ba felii, ba in sferturi. Eu am folosit rosii cherry colorate pentru un plus de aspect. A urmat apoi randul usturoiului pisat si a branzei cu mucegai. Am amestecat totul bine.

3

Am prajit feliile de paine fara coaja si apoi le-am taiat in jumatate astfel incat sa rezulte cate 2 triunghiuri. Am pus compozitie pe fiecare bucatica de paine rezultata, am presarat deasupra cativa germeni si le-am consumat imediat. Pofta mare!

Ingrediente

 3 felii de paine cu forma patrata
 1 tbsp ulei de masline
 5 rosii cherry colorate
 3 catei de usturoi
 1 dovlecel (am folosit doar o jumatate din el)
 6 ciuperci mai mici
 germeni de cereale
 60 gr branza cu mucegai albastru
 sare

Indicații

1

Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline am pus o jumatate de dovlecel taiat in cuburi mai mici. Dupa 2-3 minute am adaugat si ciupercile taiate in jumatati si sferturi. Am lasat totul la rumenit timp de cateva minute, timp in care am amestecat des in tigaie.

2

Am adaugat apoi rosiile cherry taiate ba felii, ba in sferturi. Eu am folosit rosii cherry colorate pentru un plus de aspect. A urmat apoi randul usturoiului pisat si a branzei cu mucegai. Am amestecat totul bine.

3

Am prajit feliile de paine fara coaja si apoi le-am taiat in jumatate astfel incat sa rezulte cate 2 triunghiuri. Am pus compozitie pe fiecare bucatica de paine rezultata, am presarat deasupra cativa germeni si le-am consumat imediat. Pofta mare!

Bruschete cu ciuperci, branza cu mucegai si dovlecel