Quesadilla cu piept de pui

AutorRamona Olaru
DificultateÎncepător

O gustare tare delicioasa, usor de facut si tare buna. Merge foarte bine pe post de pranz rapid sau luate in pachet la scoala sau la munca.

ShareSave
Randamente3 porțiiTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 350 gr piept de pui taiat cubulete
 3 ouă bătute
 150 gr cașcaval ras
 4 foi de tortilla
 piper dupa gust
 sare dupa gust
 3 tbsp ulei

Mod de preparare:

1

Carnea se taie în cuburi mici și se condimentează cu sare și piper.
Încingem uleiul bine într-o tigaie și prăjim puiul bine (cam 10 minute mi-a luat mie până am terminat).

2

Luăm o tigaie curată (preferabil cu o circumferință egală cu cea a foilor de tortilla), ungem cu un penson tigaia cu puțin ulei și turnăm puțin din oul bătut(ca la clătite). Punem imediat foaia de tortilla deasupra oului și întoarcem cu o paletă astfel încăt oul sa fie în sus. Punem cateva bucăți de carne, cașcaval ras și pliem în jumătate.

3

Coacem câte 2-3 minute pe fiecare parte la foc potrivit(sau până ce se rumenesc foile de tortilla), scoatem, tăiem fiecare quesadilla în trei și servim.

Ingrediente

 350 gr piept de pui taiat cubulete
 3 ouă bătute
 150 gr cașcaval ras
 4 foi de tortilla
 piper dupa gust
 sare dupa gust
 3 tbsp ulei

Indicații

1

Carnea se taie în cuburi mici și se condimentează cu sare și piper.
Încingem uleiul bine într-o tigaie și prăjim puiul bine (cam 10 minute mi-a luat mie până am terminat).

2

Luăm o tigaie curată (preferabil cu o circumferință egală cu cea a foilor de tortilla), ungem cu un penson tigaia cu puțin ulei și turnăm puțin din oul bătut(ca la clătite). Punem imediat foaia de tortilla deasupra oului și întoarcem cu o paletă astfel încăt oul sa fie în sus. Punem cateva bucăți de carne, cașcaval ras și pliem în jumătate.

3

Coacem câte 2-3 minute pe fiecare parte la foc potrivit(sau până ce se rumenesc foile de tortilla), scoatem, tăiem fiecare quesadilla în trei și servim.

Quesadilla cu piept de pui