O deliciosenie de chec, cu aroma de lamaie si afine.
Atat de pufoasa, ca ti se topeste in gura.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem zaharul si untul intr-un bol si mixam pana obtinem o compozitie cremoasa.
Adaugam extractele si coaja de lamaie si mixam putin.
Introducem cele 2 oua (baute bine inainte) putin cate putin.
Amestecam faina cu praful de copt.
Adaugam faina (cate 2 linguri) alternativ cu cate 1 lingura de iaurt si mixam in continuare.
Afinele le amestecam cu 1 lingura de faina pentru a nu se lasa in compozitie.
Ungem forma de chec cu unt.
Turnam jumatate de compozitie, punem afinele si adaugam si cealalta jumatate.
Introducem in cuptorul incins la 180 grade (ventilatie sus/jos) timp de 1 h.
Scoatem din cuptor, punem folie de aluminiu deasupra si mai introducem in cuptor inca 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Punem zaharul si untul intr-un bol si mixam pana obtinem o compozitie cremoasa.
Adaugam extractele si coaja de lamaie si mixam putin.
Introducem cele 2 oua (baute bine inainte) putin cate putin.
Amestecam faina cu praful de copt.
Adaugam faina (cate 2 linguri) alternativ cu cate 1 lingura de iaurt si mixam in continuare.
Afinele le amestecam cu 1 lingura de faina pentru a nu se lasa in compozitie.
Ungem forma de chec cu unt.
Turnam jumatate de compozitie, punem afinele si adaugam si cealalta jumatate.
Introducem in cuptorul incins la 180 grade (ventilatie sus/jos) timp de 1 h.
Scoatem din cuptor, punem folie de aluminiu deasupra si mai introducem in cuptor inca 15 minute.