Oua umplute cu avocado, creveti, somon si rosii uscate

AutorEmilia Micu
DificultateÎncepător

Mesele festive pot contine oricand un astfel de preparat atat de aspectuos si gustos. Va recomand cu drag sa incercati!

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 10 oua
 1 avocado
 sare
 piper
 zeama de lamaie
 3 tsp ulei
 10 creveti
 50 gr unt
 20 gr somon afumat
 1 rodie

Mod de preparare:

1

Am fiert ouale si apoi le-am mutat intr-un vas cu apa foarte rece care sa ajute la decojire. Dupa ce le-am decojit le-am taiat in jumatati si le-am scos galbenusurile intr-un bol.

2

Galbenusurile le-am amestecat cu o jumatate de avocado, sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Compozitia am pus-o intr-o punga de ornat si am umplut jumatatile de albus.

3

Crevetii i-am tras in tigaie timp de 5-6 minute cu putin unt si sare. Crevetii i-am pus in jumatatile de ou ornate. Restul de jumatati le-am ornat cu bucatele de rosii deshidratate si somon afumat. Peste toate ouale umplute am adaugat bobite de rodie.

Ingrediente

 10 oua
 1 avocado
 sare
 piper
 zeama de lamaie
 3 tsp ulei
 10 creveti
 50 gr unt
 20 gr somon afumat
 1 rodie

Indicații

1

Am fiert ouale si apoi le-am mutat intr-un vas cu apa foarte rece care sa ajute la decojire. Dupa ce le-am decojit le-am taiat in jumatati si le-am scos galbenusurile intr-un bol.

2

Galbenusurile le-am amestecat cu o jumatate de avocado, sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Compozitia am pus-o intr-o punga de ornat si am umplut jumatatile de albus.

3

Crevetii i-am tras in tigaie timp de 5-6 minute cu putin unt si sare. Crevetii i-am pus in jumatatile de ou ornate. Restul de jumatati le-am ornat cu bucatele de rosii deshidratate si somon afumat. Peste toate ouale umplute am adaugat bobite de rodie.

Oua umplute cu avocado, creveti, somon si rosii uscate