E un fel de fasole batuta, dar mai gustoasa, mai picanta si mai speciala. Nu uitati de rondelele crocante din ceapa rosie. 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am dat morcovii pe razatoare si i-am pus putin la prajit in uleiul incins dintr-o tigaie. Intre timp am curatat si maruntit usturoiul pe care l-am adaugat in tigaie.
Dupa 3-4 minute am adaugat fasolea fiarta din conserva, scursa de zeama. Am tinut pe foc inca vreo 5 minute apoi am adaugat rosiile pasate, foile de dafin, sarea, cimbrul si dulceata de ardei iuti. Am lasat inca putin pe foc apoi am dat deoparte.
Toate ingredientele le-am mutat in vasul unui blender unde am pasat totul bine. Am eliminat foile de dafin inainte. Am pus apoi pateul de fasole in boluri si borcanele si am trecut la ceapa.
Ceapa am taiat-o rondele si am dat-o prin faina iar apoi am rumenit-o putin in ulei incins. Am adaugat-o peste fasole, pentru decor si plus de gust.
Ingrediente
Indicații
Am dat morcovii pe razatoare si i-am pus putin la prajit in uleiul incins dintr-o tigaie. Intre timp am curatat si maruntit usturoiul pe care l-am adaugat in tigaie.
Dupa 3-4 minute am adaugat fasolea fiarta din conserva, scursa de zeama. Am tinut pe foc inca vreo 5 minute apoi am adaugat rosiile pasate, foile de dafin, sarea, cimbrul si dulceata de ardei iuti. Am lasat inca putin pe foc apoi am dat deoparte.
Toate ingredientele le-am mutat in vasul unui blender unde am pasat totul bine. Am eliminat foile de dafin inainte. Am pus apoi pateul de fasole in boluri si borcanele si am trecut la ceapa.
Ceapa am taiat-o rondele si am dat-o prin faina iar apoi am rumenit-o putin in ulei incins. Am adaugat-o peste fasole, pentru decor si plus de gust.