Budinca sarata cu cous cous si porumb

AutorEmilia Micu
DificultateÎncepător

Iata o budinca grozava pentru acele momente cand nu ai prea mult la dispozitie dar vrei ceva sarat si delicios.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 60 gr cous cous
 150 gr porumb congelat
 2 oua
 100 gr mozzarella
 50 gr branza de oaie
 50 ml lapte
 10 gr unt
 piper
 condiment rosii deshidatate

Mod de preparare:

1

Am fiert cous cous-ul conform indicatiilor de pe ambalaj, respectiv apx. 7-8 minute. L-am scurs si l-am clatit cu apa rece apoi l-am mutat intr-un bol.

2

Peste cous cous am adaugat porumbul congelat, ouale, mozzarella si branza rase pe razatoarea mare. Nu am adaugat sare pentru ca branza pe care am folosit-o eu a fost foarte sarata, dar am adaugat condimente precum rosii deschidatate si piper. Pentru o consistenta mai moale am adaugat si 50 ml de lapte.

3

Am uns apoi vasul termorezistent cu unt si am rasturnat compozitia in el. Puteti pune compozitia si in vase ramekin mai mici sau in tava de tarta. Am lasat la cuptor pt. 30 minute la 180 grade sau pana prinde o culoare frumoasa la exterior. Am savurat fierbinte cu cateva felii de rosii si un pahar de fresh de portocale.

Ingrediente

 60 gr cous cous
 150 gr porumb congelat
 2 oua
 100 gr mozzarella
 50 gr branza de oaie
 50 ml lapte
 10 gr unt
 piper
 condiment rosii deshidatate

Indicații

1

Am fiert cous cous-ul conform indicatiilor de pe ambalaj, respectiv apx. 7-8 minute. L-am scurs si l-am clatit cu apa rece apoi l-am mutat intr-un bol.

2

Peste cous cous am adaugat porumbul congelat, ouale, mozzarella si branza rase pe razatoarea mare. Nu am adaugat sare pentru ca branza pe care am folosit-o eu a fost foarte sarata, dar am adaugat condimente precum rosii deschidatate si piper. Pentru o consistenta mai moale am adaugat si 50 ml de lapte.

3

Am uns apoi vasul termorezistent cu unt si am rasturnat compozitia in el. Puteti pune compozitia si in vase ramekin mai mici sau in tava de tarta. Am lasat la cuptor pt. 30 minute la 180 grade sau pana prinde o culoare frumoasa la exterior. Am savurat fierbinte cu cateva felii de rosii si un pahar de fresh de portocale.

Note

Budinca sarata cu cous cous si porumb