Cous-cous cu legume

AutorFarfuria Curcubeu
DificultateÎncepător

Cous-cous-ul cu legume este o alternativă mai rapidă a clasicului orez cu legume. Este foarte versatilă, puteți scoate sau adăuga legume după preferințe. Se face foarte repede, este gustos și sănătos.

ShareSalvează
O alternativa mai rapida a orezului cu legume
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 Ceapă
 1 Morcov
 1 Ardei gras
 1 jumătate dovlecel
 5 Ciupercuțe
 1 tsp Ulei
 1 ceașcă Cous cous
 4-5 căni apă
 Turmeric
 Sare
 Piper
 Cimbru

Mod de preparare:

1

Curățăm legumele, le spălăm și le tăiem cubulețe.

2

Încingem o tigaie adâncă cu puțin ulei sau unt și adăugam legumele pe care le călim și le lăsăm câteva minute să se înmoaie.

3

Când legumele s-au mai înmuiat, adăugăm cous-cous-ul și condimentele și călim puțin.

4

Adăugăm apa puțin câte puțin și amestecăm constant pană cous-cous-ul se gătește.

5

Am servit cous-cous-ul cu pui marinat în soia și am avut o cină delicioasă și sănătoasă.
Poftă bună!

Ingrediente

 1 Ceapă
 1 Morcov
 1 Ardei gras
 1 jumătate dovlecel
 5 Ciupercuțe
 1 tsp Ulei
 1 ceașcă Cous cous
 4-5 căni apă
 Turmeric
 Sare
 Piper
 Cimbru

Indicații

1

Curățăm legumele, le spălăm și le tăiem cubulețe.

2

Încingem o tigaie adâncă cu puțin ulei sau unt și adăugam legumele pe care le călim și le lăsăm câteva minute să se înmoaie.

3

Când legumele s-au mai înmuiat, adăugăm cous-cous-ul și condimentele și călim puțin.

4

Adăugăm apa puțin câte puțin și amestecăm constant pană cous-cous-ul se gătește.

5

Am servit cous-cous-ul cu pui marinat în soia și am avut o cină delicioasă și sănătoasă.
Poftă bună!

Cous-cous cu legume