Contul meu

Farfuria Curcubeu
Rețetele mele
Array
(
    [0] => cp_recipe_category
)
Fursecuri cu morcov și mărBy Farfuria CurcubeuEste o rețetă simplă, foarte gustoasă și sănătoasă. Perfectă pentru zilele de toamnă.
Cartofi cu ouăBy Farfuria CurcubeuO rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Ciorbiță de pui a la grecBy Farfuria CurcubeuAcum că vremea începe să se schimbe și așteptăm toamna, revine și vremea ciorbelor. Vă propun această ciorbiță de pui cu multe legume, acrișoară și super gustoasă.
Paste quatro formaggiBy Farfuria CurcubeuPastele cu sos de brânză sunt preferate la noi în casă, varianta noastră de comfort food. Se fac ușor și sunt extrem de gustoase.
Salată cu puiBy Farfuria CurcubeuProvocarea cea mai mare din ultimul timp a fost să îmi conving partenerul să mănânce sănătos. Doar gândul la legumele din farfurie îl transformau într-un copil mofturos. Salata asta l-a convins că și mâncarea sănătoasă poate fi gustoasă și consistentă. Aceasta este varianta mea de salată cu pui, însă este foarte simplu de făcut, cu diferite ingrediente după preferințele fiecăruia.
Cous-cous cu legumeBy Farfuria CurcubeuCous-cous-ul cu legume este o alternativă mai rapidă a clasicului orez cu legume. Este foarte versatilă, puteți scoate sau adăuga legume după preferințe. Se face foarte repede, este gustos și sănătos.
Pui marinat în soiaBy Farfuria CurcubeuO rețetă de pui savuros și suculent. Se face foarte repede și va fi adorată de fiecare persoană de la masă.
Cartofi zdrobițiBy Farfuria CurcubeuO rețetă extrem de simplă și gustoasă, perfectă ca și garnitură sau pentru zilele de post
Clătite cu spanacBy Farfuria CurcubeuDacă vrei să prepari ceva simplu, delicios și sănătos, am rețeta perfectă pentru tine.
Prăjitură umedă cu mereBy Farfuria CurcubeuÎn ultimul timp am încercat să scot, pe cât posibil, zahărul din alimentație. Astfel am pregătit această prăjitură cu mere, care se face foarte ușor și este delicioasă.
Tartă cu vișine și smântânăBy Farfuria CurcubeuO prăjitură rapidă și fără zahăr, cu ingrediente pe care le putem găsi cu ușurință în frigiderul nostru.