Cartofi cu ouă

AutorFarfuria Curcubeu
DificultateÎncepător

O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 6 Cartofi medii
 3 Ouă
 Sare
 Piper
 Untură pentru prăjit cartofii

Mod de preparare:

1

Curățăm cartofii, îi spălăm bine și îi tăiem fâșii.

2

Îi punem la prăjit într-o tigaie încinsă cu untură. Nicio altă alternativă nu se compară cu un cartof crocant, prăjit în untură.

3

Amestecăm din când în când și lăsăm cartofii să se gătească.

4

Într-un bol separat, amestecăm cele 3 ouă și adăugăm sare și piper.

5

Când cartofii s-au gătit, scurgem untura, punem înapoi pe foc și adăugăm ouăle.

6

Amestecăm constant și lăsăm pe foc 3 minute, până se gătesc și ouăle.

7

Am servit cartofii cu salată de roșii și brânză din plin. Este un mic dejun perfect pentru o zi de weekend indulgentă.
Poftă bună!

Ingrediente

 6 Cartofi medii
 3 Ouă
 Sare
 Piper
 Untură pentru prăjit cartofii

Indicații

1

Curățăm cartofii, îi spălăm bine și îi tăiem fâșii.

2

Îi punem la prăjit într-o tigaie încinsă cu untură. Nicio altă alternativă nu se compară cu un cartof crocant, prăjit în untură.

3

Amestecăm din când în când și lăsăm cartofii să se gătească.

4

Într-un bol separat, amestecăm cele 3 ouă și adăugăm sare și piper.

5

Când cartofii s-au gătit, scurgem untura, punem înapoi pe foc și adăugăm ouăle.

6

Amestecăm constant și lăsăm pe foc 3 minute, până se gătesc și ouăle.

7

Am servit cartofii cu salată de roșii și brânză din plin. Este un mic dejun perfect pentru o zi de weekend indulgentă.
Poftă bună!

Cartofi cu ouă