Contul meu
18th Birthday CheesecakeBy DoreProvocarea de a face un cheesecake pentru sărbătoarea de 18 ani a fiului meu a fost acceptată! Rezultatul a fost unul excepțional, așa că merită testat și de voi .. chiar și înainte de a avea o astfel de sărbătoare în familie.
Se face ușor și arată spectaculos! De gust, ce sa mai zic!!Pulpă de porc – Party StyleBy DoreCând gătești pentru mai multe persoane trebuie nu doar să fii foarte EFICIENT ci și foarte CREATIV. Iar când invitații sunt unii pretențioși, preparatul tău trebuie să fie atât ATRACTIV cât și GUSTOS. Iar dacă apariția lui produce și 'ploaie în gură" ești pe drumul către succes!
Unul dintre preparatele cele mai ușor de făcut când gătești pentru o gașcă de iubitori de carne de porc este Pulpa de porc Party style. Îl pregătești din timp și îl lași în cuptor ore întregi până te concentrezi la restul preparatelor care îți solicită prezența.
O poți servi atât caldă, cât și câteva ore după ce a fost scoasă din cuptor alături de diferite garnituri, dar și în zilele următoare sub formă de sandvich, shaorma, sau alt preparat preferat cu friptură de porc.
Aceasta este versiunea mea de pulpă de porc cu sos de coniac numa bună pentru un party memorabil!
Pomodori BabkaBy DoreDacă ești în căutarea unui aperitiv, frumos, chic și gustos și ești ca mine, gata să adaptezi o rețetă nevoilor propriei familii, TREBUIE să o încerci și pe aceasta.
"Răsfoiam" Instagramul zilele trecute ca să mă inspir pentru masa de Paște. Și am dat peste o Babka ... sărată .. nu cu ciocolată ca și cea tradițională! (Dacă nu știi nimic despre Babka, merită să dai o căutare). Mi-a atras atenția o imagine chic, care după cum suna rețeta, sunt sigură că era și gustoasă. Problema era însă că avea ingrediente care nu erau îndrăgite de toți membrii familiei mele! Așa că ... am adaptat-o!! Am făcut un sos de pomodori (foarte îndrăgit de familia mea în diferite combinații) pentru că știam că nu risc nimic!
Pomodori Babka a ajuns pe masa de Paște și feedbackul nu a întârziat!! Rețeta a fost ridicată la rangul cel mai înalt al familiei noastre, a ajuns pe lista definitivă a meniului de sărbători!
Înainte de a o publica aici am trimis-o la încă un grup de degustători rafinați (La mulți ani, Victor!). Rețeta a trecut și testul acela așa că rămâne doar să auzim și feedbackul vostru 🙂