fbpx

Contul meu

HungryTina
My Recipes
Tortellini cu sos picantBy HungryTinaO rețetă simplă și foarte rapidă, iar pentru iubitorii de paste, este ideală.
Fingers de pui cu sos de muștarBy HungryTinaMajoritatea copiilor "adoră" mâncarea de la fast-food. Aceste fășii crocante de pui se potrivesc de minune cu cartofi prăjiți. Pregătiți această rețetă acasă, iar copiii cu siguranță vor fi foarte încântați.
BurgerBy HungryTinaHamburgerul vă poate salva orice cină din timpul săptămânii, dar poate fi și o creație gourmet pe care să o serviți la masă - dacă este corect gătit. Cei mai buni hamburgeri pornesc de la o carne de calitate superioară. Este de preferat să tocați voi carnea acasă, nu să o cumpărați gata tocată, pentru că aveți mult mai mult control asupra felului în care o tocați și a calității cărnii folosite.
Trufe cu ciocolată și alune de pădureBy HungryTinaÎmpachetează aceste trufe de ciocolată în celofan sau în cutii speciale pentru bomboane, pentru a le oferi în dar. Le poți servi invitaților împreună cu o cafea fierbinte, după cină.
Gem de caiseBy HungryTinaDacă reduci cantitatea de zahăr adăugat la acest gem, vei obține aromă mai intensă de caise, fără să fie prea dulce.
Smoothie de piersiciBy HungryTinaO rețetă rapidă, ideală pentru micul dejun, pentru o doză de energie.
LimonadăBy HungryTinaLimonada este o băutură sănătoasă, bogată în vitamine, o doză de energie pentru zilele călduroase de vară ...
Cocktail de pepeneBy HungryTinaUn cocktail de pepene este foarte bine venit în zilele călduroase de vară ... Este foarte aromat și foarte gustos și se prepară ușor.