Fingers de pui cu sos de muștar

AutorHungryTina
DificultateAvansat

Majoritatea copiilor "adoră" mâncarea de la fast-food. Aceste fășii crocante de pui se potrivesc de minune cu cartofi prăjiți. Pregătiți această rețetă acasă, iar copiii cu siguranță vor fi foarte încântați.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 100 gr fulgi de porumb
 350 gr fileuri mici din piept de pui
 1 tbsp cu făină
 1 ou bătut
 3 tbsp smântână
 2 tbsp cu maioneză
 1 tbsp cu muștar englezesc
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Folosește-ți mâinile pentru a sfărâma fulgii de porumb într-o farfurie.

2

Trece mini-fileurile din piept de pui prin făina asezonată bine, înmoaie-le apoi în oul bătut, iar apoi dă-le prin fulgii de porumb.

3

Pune-le într-o tavă termorezistentă și dă la cuptor la 200˚C, pentru 15-20 de minute, până când se pătrund.

4

Prepară un sos amestecând smântâna împreună cu maioneza și muștarul și asezonează.

5

Servește sosul alături de pui, împreună cu ardei, morcovi și tulpină de țelină.

Ingrediente

 100 gr fulgi de porumb
 350 gr fileuri mici din piept de pui
 1 tbsp cu făină
 1 ou bătut
 3 tbsp smântână
 2 tbsp cu maioneză
 1 tbsp cu muștar englezesc
 sare
 piper

Indicații

1

Folosește-ți mâinile pentru a sfărâma fulgii de porumb într-o farfurie.

2

Trece mini-fileurile din piept de pui prin făina asezonată bine, înmoaie-le apoi în oul bătut, iar apoi dă-le prin fulgii de porumb.

3

Pune-le într-o tavă termorezistentă și dă la cuptor la 200˚C, pentru 15-20 de minute, până când se pătrund.

4

Prepară un sos amestecând smântâna împreună cu maioneza și muștarul și asezonează.

5

Servește sosul alături de pui, împreună cu ardei, morcovi și tulpină de țelină.

Fingers de pui cu sos de muștar