fbpx

Fingers de pui cu sos de muștar

AutorHungryTina
DificultateAvansat

Majoritatea copiilor "adoră" mâncarea de la fast-food. Aceste fășii crocante de pui se potrivesc de minune cu cartofi prăjiți. Pregătiți această rețetă acasă, iar copiii cu siguranță vor fi foarte încântați.

ShareSalvează

Produce1 Porție
Timp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

 100 g fulgi de porumb
 350 g fileuri mici din piept de pui
 1 linguri(ă) cu făină
 1 ou bătut
 3 linguri(ă) smântână
 2 linguri(ă) cu maioneză
 1 linguri(ă) cu muștar englezesc
 sare
 piper

1

Folosește-ți mâinile pentru a sfărâma fulgii de porumb într-o farfurie.

2

Trece mini-fileurile din piept de pui prin făina asezonată bine, înmoaie-le apoi în oul bătut, iar apoi dă-le prin fulgii de porumb.

3

Pune-le într-o tavă termorezistentă și dă la cuptor la 200˚C, pentru 15-20 de minute, până când se pătrund.

4

Prepară un sos amestecând smântâna împreună cu maioneza și muștarul și asezonează.

5

Servește sosul alături de pui, împreună cu ardei, morcovi și tulpină de țelină.

Ingrediente

 100 g fulgi de porumb
 350 g fileuri mici din piept de pui
 1 linguri(ă) cu făină
 1 ou bătut
 3 linguri(ă) smântână
 2 linguri(ă) cu maioneză
 1 linguri(ă) cu muștar englezesc
 sare
 piper

Direcții

1

Folosește-ți mâinile pentru a sfărâma fulgii de porumb într-o farfurie.

2

Trece mini-fileurile din piept de pui prin făina asezonată bine, înmoaie-le apoi în oul bătut, iar apoi dă-le prin fulgii de porumb.

3

Pune-le într-o tavă termorezistentă și dă la cuptor la 200˚C, pentru 15-20 de minute, până când se pătrund.

4

Prepară un sos amestecând smântâna împreună cu maioneza și muștarul și asezonează.

5

Servește sosul alături de pui, împreună cu ardei, morcovi și tulpină de țelină.

Fingers de pui cu sos de muștar