fbpx

Contul meu

Chipsuri super ușoareBy CristinaSigur ați rămas fără gustări de ronțăit la serial pe timpul carantinei, eu am făcut niște chipsuri super simple și sper să vă fie de folos.
Dovlecel cu piept de puiBy CristinaDovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.
Paste cu dovlecelBy CristinaPastele cu dovlecel sunt o rețetă super ușoară și de vară, revigorantă.
Eton MessBy CristinaPoți să îmi spui un desert cu doar 3 ingrediente? Dacă nu îți trece nimic prin minte, te ajut eu: Eton mess. Acest desert englezesc este foarte revigorant și ușor. Am schimbat varianta originală cu căpșuni și am pus rodie. Ce e foarte fain la acest desert e că nu sunt reguli fixe, nu ai nevoie de o anumită cantitate, de produse fixe sau de o anumită aranjare a ingredientelor. Puteți folosi pahare mici pentru Candy bar sau pahare mai pari, fructe de pădure cu sos sau căpșuni cu sos, puteți colora frișca cu colorant sau să faceți orice combinație doriți.
Coștițe de mielBy CristinaDacă îți place sau nu carnea de miel, cu siguranță această rețetă te va cuceri. Carnea de miel nu se află printre favoritele mele, dar această rețetă este delicioasă cu puține ingrediente și ușor de făcut, nu doar pentru Paște, ci și pentru o cină de duminică în familie.