Dovlecel cu piept de pui

AutorCristina
DificultateÎncepător

Dovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 1 dovlecel
 piept de pui
 usturoi
 ulei de măsline
 sare, piper, chili

Mod de preparare:

1

Luăm pieptul de pui și îl tăiem ca pentru șnițele, pe lungime și avem grijă să nu fie prea gros. Condimentăm puiul și îl prăjim în tigaia cu uleiul de măsline încins.

2

Tăiem dovlecelul cubulețe și îl condimentăm cu sare, piper și chili.

3

Tăiem 3 bucățele de usturoi mărunt și le punem în tigaia cu uleiul încins.

4

Adăugăm dovlecelul și mai întoarcem pentru a se prăji pe toate părțile.

5

Când e gata, putem răzui brânză deasupra.

Ingrediente

 1 dovlecel
 piept de pui
 usturoi
 ulei de măsline
 sare, piper, chili

Indicații

1

Luăm pieptul de pui și îl tăiem ca pentru șnițele, pe lungime și avem grijă să nu fie prea gros. Condimentăm puiul și îl prăjim în tigaia cu uleiul de măsline încins.

2

Tăiem dovlecelul cubulețe și îl condimentăm cu sare, piper și chili.

3

Tăiem 3 bucățele de usturoi mărunt și le punem în tigaia cu uleiul încins.

4

Adăugăm dovlecelul și mai întoarcem pentru a se prăji pe toate părțile.

5

Când e gata, putem răzui brânză deasupra.

Dovlecel cu piept de pui