Curs de Gătit – Cuisine Moderne avec Chef Sébastien

Creativitate, stil, rafinament - despre toate acestea și multe altele va fi vorba în masterclassul pe care îl va ține în studioul Mon Atelier (Cluj Napoca), Sébastien Charretier, Chef Formateur Consultant al Institutului Paul Bocuse (Lyon, Franța). 👨‍🍳

Este pentru prima oară când un Chef Formateur de la Institutul Paul Bocuse, una dintre cele mai renumite școli de gastronomie din lume, vine în România și credem că este un eveniment de la care nu poți lipsi dacă ești pasionat sau profesionist în ale gastronomie. 💕

CE VEI ÎNVĂȚA SĂ FACI:

  • Canon din miel, coulis de coriandru și cromesqui de varză
  • Suprem de pui marmorat, siphon glace, sablé de alune și jeleu de dovleac
  • Steak tartare vegetarian
  • Foie gras și texturi de porumb
  • Quenelle de cartofi siphon de foie gras
  • Espumas de champinion, ou parfait și spumă de alune
  • Somon poșat în unt clarifiat, brunoise de pere și ardei galben, sos tricolor
  • “Picături de apă” ton și petale de ciocolată albă
  • Texturi de vită cu coacăze și smântână infuzată cu fân

PREȚ ÎNTREG: 3.890 lei (Prânzul este inclus)

EARLY BOOKING: 3.460 lei (Până în 29 februarie 2020)

INFORMAȚII:

Ioana Bogdan

Oana Coldea

➡ Locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea rezervărilor.