Mingiute/bomboane din fulgi de ovazBy Emilia MicuIata o idee buna de ceva bun, dulce dar sanatos. Eu am adaugat o lingura cu zahar, dar daca doriti puteti elimina zaharul din ingrediente.
Nota: Fibrele pentru tranzit sunt de la SanoVita si avand o consistenta mai fainoasa au ajutat mult la legarea bombonelelor. Daca aveti, puteti adauga in interior visine din visinata, nuci pisate sau diverse fructe uscate tocate marunt.Caramele cu fructul pasiuniiBy Dulce by AnaAdor perioada sărbătorilor deoarece îmi oferă ocazia să prepar rețete mai deosebite, puțin mai complicate sau de care nu aș avea timp în rest. Caramelele cu fructul pasiunii au fost primele pe lista. Au o aromă minunată, puțin acrișoară, iar textura mă duce cu gândul la caramelele copilăriei.
Rețeta îi aparține lui Kirsten Tibballs - @kirstentibballs, o minunată patriseră din Australia.
Biscuiti crocanti cu nuci si fructe uscateBy Emilia MicuEste perioada din an in care pregatim in casa fel si fel de biscuiti. Mirosul invadeaza casa si creeaza o atmosfera ca in povesti. De poveste sunt si acesti biscuiti crocanti cu fructe uscate si nuci. Perfecti si pentru pachetelul de scoala al piticilor nostri.Biscuiti fragezi ”ciupercute”By Emilia MicuIata cum niste simpli biscuiti/fursecuri se pot transforma in ceva deosebit prin simplul fapt ca au o forma foarte atragatoare, de ciupercute. Bomboane cu cocos și căpșuniBy Ramona OlaruAceste delicioase bomboane cu cocos și căpșuni sunt foarte simplu și rapid de făcut și sunt desertul perfect atunci când te grăbești. Perfecte pentru sezonul cald pentru că nu implică deloc aragazul în ecuație, sunt super delicioase și gustoase. Dacă nu aveți sau nu vă plac căpșunile puteți să le înlocuiți și cu alte fructe după preferințe, eu le fac așa pentru că iubesc căpșunile. Fără alte discuții, hai să revenim la aceste bomboane cu cocos și căpșuni, așadar...Biscuiți cu nucăBy Ramona OlaruAcesti biscuiti simplu de facut va vor incanta cu gustul lor delicios si cu textura lor crocanta la exterior si perfect de moale la interior.