Biscuiți fără glutenBy LovemadeedibleAdaptate pentru nevoile tale, ale celui alergic la gluten sau care a decis că nu dorește să mai mănânce produse cu gluten, această rețetă este perfectă pentru tine. Biscuiții sunt fragezi, ușor de făcut și foarte gustoși.Trufe cu banane, unt de arahide, fulgi de ovaz, cacao si fulgi de cocosBy Soare ElenaUn desert delicios care se poate face in momentul in care ai cateva banane foarte coapte.Halva rapidă de casăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roVa place halvaua? Stiti ca o puteti face in casa si o puteti savura in circa 40 de minute? Mai lunga putin e asteptarea, insa merita, daca si voi sunteti fani. Bezele cu cocosBy CooksAceste bezele se pot prepara și fără foi de napolitana : compoziția se pune cu cornetul cu șpriț direct pe hârtia pentru copt, iar când fursecurile sunt coapte, se desprind cu grijă din tavă.Fursecuri șprițate cu migdaleBy KristinaPentru aceste fursecuri, aluatul trebuie să rămână suficient de moale ca să poată fi trecut prin cornetul cu șpriț.
Dacă e prea tare, se adaugă puțin lapte.Cake popsBy Soare ElenaCake pops- desertul ideal pentru o petrecere de neuitat!
Acest site foloseste cookies 🍪🍪🍪
Pentru a va face experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor.