fbpx

Trufe cu banane, unt de arahide, fulgi de ovaz, cacao si fulgi de cocos

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Un desert delicios care se poate face in momentul in care ai cateva banane foarte coapte.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total55 mins

Ingrediente:

 1 banana
 1 linguri(ă) unt de arahide
 6 fulgi de ovaz
 4 cacao
 4 lapte
 2 fulgi de cocos

Mod de preparare:

1

Pasam banana cu ajutorul unei furculite pana obtinem o pasta.

2

Adaugam 4 linguri de lapte.

3

Adaugam untul de arahide.

4

Adaugam fulgii de ovaz si amestecam pana obtinem o compozitie tare si lipicioasa. Adaugam 2 lingurite de cacao. Fulgii vor absorbi lichidul si compozitia va deveni cremoasa.

5

Dam compozitia la frigider pentru aproximativ 30 de minute.

6

Scoatem compozitia din frigider si, cu ajutorul unei linguri, luam compozitia si o punem in palme. Formam bilute pe care le dam prin cacao pudra/nuca de cocos. Jumatate de compozitie o dam prin cacao, iar cealalta prin nuca de cocos.

Ingrediente

 1 banana
 1 linguri(ă) unt de arahide
 6 fulgi de ovaz
 4 cacao
 4 lapte
 2 fulgi de cocos

Direcții

1

Pasam banana cu ajutorul unei furculite pana obtinem o pasta.

2

Adaugam 4 linguri de lapte.

3

Adaugam untul de arahide.

4

Adaugam fulgii de ovaz si amestecam pana obtinem o compozitie tare si lipicioasa. Adaugam 2 lingurite de cacao. Fulgii vor absorbi lichidul si compozitia va deveni cremoasa.

5

Dam compozitia la frigider pentru aproximativ 30 de minute.

6

Scoatem compozitia din frigider si, cu ajutorul unei linguri, luam compozitia si o punem in palme. Formam bilute pe care le dam prin cacao pudra/nuca de cocos. Jumatate de compozitie o dam prin cacao, iar cealalta prin nuca de cocos.

Trufe cu banane, unt de arahide, fulgi de ovaz, cacao si fulgi de cocos