fbpx

Ceva de Ronțăit

Toate Rețetele

Focaccia cu gorgonzola și nuci pecande Flavor TailorsAm meșteșugit o rețetă italiană de focaccia, „croită” cu brânză franțuzească gorgonzola și accesorizată cu nuci pecan. Rezultatul: în 5 minute a dispărut toată din farfurie!
Khachapuri cu leurdăde Flavor TailorsCu gândul la vacanță, vă propun o rețetă tradițională din Georgia: Khachapuri cu brânză, iar pentru o aromă deosebită, eu am presărat-o și cu leurdă parfumată culeasă într-o plimbare prin pădure. Să nu mai spun că aceste bărcuțe crocante de aluat sunt cu ou copt și gălbenușul moale se amestecă cu brânza topită. Mmm…gustul e de vis și se gătește ușor! Mmm…ce spui, facem o călătorie în Georgia?
Focaccia cu măsline și rozmarinde Flavor TailorsVă propun să croiți o rețetă de focaccia cu aer mediteranian, presărată cu măsline, rozmarin, sare și fulgi de chili. Știu, trebuie să stea mult la dospit și durează mai mult până e gata, dar merită tot efortul. E foarte gustoasă!
Biscuiți cu leuștean și cheddarde Flavor TailorsDupă ce m-am ales cu un buchet imens de leuștean parfumat, mi-am dat seama că e un ingredient mult prea puțin valorificat. În afară de ciorba de fasole și alte ciorbe, nu prea știam alte rețete în care se folosește leuștean, așa că am făcut o porție de biscuiți delicioși cu cheddar și leuștean
Biscuiți cu ovăz și bananede Flavor TailorsBiscuiții cu ovăz și banane sunt metoda perfectă de a nu face risipă și de a folosi bananele bine coapte, care nu mai arată apetisant, dar au un gust intens și gustos. Combinația cu fulgi de ovăz, nucă și merișoare, îi face și sănătoși, fiind fără făină și zahăr.