Toate Rețetele
Dulceață de piersici cu vanilie, whisky și apă de flori de portocalBy Ancutsa CuisineAnul acesta am vrut să experimentez dulceața de piersici în combinație cu diverse mirodenii și arome: vanilie, whisky și apă de flori de portocal. Am pregătit-o special pentru un tort de vară și a ieșit o bunătate. Are o aromă deosebită, e ca și când te-ai bucura de un apus de soare de vară.Dulceață de cireșe amareBy Ancutsa CuisineDulceața de cireșe amare are farmecul ei. Și pentru că tatei îi place mult acest tip de dulceață, am pregătit-o special pentru el, cu îndulcitor.Dulceață de zmeură și afine, cu apă de flori de trandafirBy Ancutsa CuisineDupă dulcețurile clasice din anii trecuți, am vrut anul acesta să încerc câteva combinând diverse arome. Așa am pregătit această dulceață de zmeură și afine, la care am adăugat puțină apă de flori de trandafir, pentru un gust delicat, floral, pentru că o esență, oricare ar fi ea, nu trebuie să aclipseze preparatul de bază. Am îndulcit-o cu îndulcitor și am fost foarte mulțumită de rezultat.Dulceață de nuci verziBy Food BroDulceața de nuci verzi este un deliciu rafinat, o rețetă tradițională, veche. Iar nucile verzi sunt bogate în minerale și vitamine.Dulceață de rubarbăBy NinaDulceața de rubarbă este dulce-acrișoară, aromată și este perfectă pentru a fi consumată pe pâine cu unt sau ca topping pentru deserturi. O dulceață cu aromă delicată de portocale.Gem de corcodușeBy Ancutsa CuisineAm adus de la țară corcodușe și m-am hotărât să le fac gem. Au o aromă undeva între caise și prune vinete. Nu au fost foarte coapte, iar gemul a ieșit dulce-acrișor, însă folosit ca sos pentru fripturi este excelent. Deja l-am testat cu pui și ne-a plăcut foarte mult.