Pâine

Array
(
    [0] => cp_recipe_category
)

Toate Rețetele

Paine impletitaBy roxenneskitchenSimtiti mirosul se paine calda?? Am zis sa va fac ziua mai buna cu asemenea minunatie si sper ca am reusit! Sau macar sa ajungeti astazi acasa si sa va apucati de facut o impletita 😊 Ce zici? Iti notezi ingredientele pentru diseara?
Covrigi cu susanBy roxenneskitchenO pofta nebuna de covrigi. Am zis ca trebuie neaparat sa fac si eu! Este prima data cand fac, dar astazi voi repeta...pentru nu au apucat nici sa se raceasca ca lumea...au fost DEVORATI! TREBUIE SA INCERCATI SI VOI!
Chiflute cu susanBy Emilia MicuPainea calda este de nerefuzat, una dintre acele placeri in bucatarie. Mirosul de paine calda este unul dintre cele mai frumoase mirosuri din lume!
Pâine cu porumbBy Ramona OlaruO painica cu un gust tare bun. Eu una am gustat prima data aceasta combinatie de gust in Olanda, apoi am preluat si am facut acasa pentru ca ne-a placut tare mult.
Lipii rozBy Gabriela.ble.foodChimia m-a surprins din nou. Cum au iesit lipiile roz? Simplu. O reactie chimica dintre turmeric, iaurt si o sursa de caldura.