Rețete Cină

Toate Rețetele

Tocana de ghebe cu smantanaBy AndraAdor ciupercile sub orice formă și, deși când eram mică le uram, acum le ador și as putea mânca oricând și oricât, fie că vorbim de hribi, gălbiori, ghebe sau alte ciuperci. Tocană de ghebe cu smântână ce-i drept, nu țin minte sa fi mâncat vreodată, insa am mâncat acum și, acompaniată de mămăliga calda și parmezan, pot sa spun că a fost una dintre cele mai gustoase cine pe care le-am servit in ultima vreme.
Chiftele cu mărar din carne de iedBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată. A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură. Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.
Paste cu tofu si maslineBy Gabriela.ble.foodRetetele de paste ne salveaza cand suntem in pana de idei. Astazi va propun o reteta care e gata in 15 minute, de post/vegetariana si super gustoasa.
Shepherd’s pieBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roÎn weekend am făcut o porție mai mare de sos bolognese, cu gândul să mai și congelez pentru zile cu mai puțin timp la dispoziție. Cum a fost gata am servit o parte cu niște paste, că pastele nu sunt refuzate sub nicio formă, doar știți. Ce voiam să congelez, însă, a fost savurat a doua zi, sub formă de shepherd’s pie – plăcinta ciobanului. Spun “sub formă de…”, căci aceasta se gătește cu carne de miel, de unde și numele acesteia. Am scutit astfel timpul în care aș fi pregătit altă umplutură, special pentru aceasta.