fbpx

Cous cous cu fasole rosie si butternut squash

AutorGabriela.ble.food
DificultateÎncepător

Aceasta este o reteta rapida, plina de nutrienti, cu texturi foarte interesante, care va salva pranzul sau cina.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 100 g Couscous
 500 g Butternut squash
 ½ Conserva fasole rosie
 Sare, piper, oregano

Mod de preparare:

1

Se fierbe couscous-ul conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Intre timp, butternut squash-ul se taie cubulete si se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute sau pana cand intra usor furculita. Daca vreti mai bine copt, mai moale, il puteti lasa mai mult.

3

Dupa ce s-a copt butternut squash-ul, se amesteca cu fasolea rosie, si se adauga peste couscous-ul scurs bine.

4

Se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Optional, se poate adauga branza sarata, busuioc proaspat sau nuci/seminte.

Ingrediente

 100 g Couscous
 500 g Butternut squash
 ½ Conserva fasole rosie
 Sare, piper, oregano

Direcții

1

Se fierbe couscous-ul conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Intre timp, butternut squash-ul se taie cubulete si se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute sau pana cand intra usor furculita. Daca vreti mai bine copt, mai moale, il puteti lasa mai mult.

3

Dupa ce s-a copt butternut squash-ul, se amesteca cu fasolea rosie, si se adauga peste couscous-ul scurs bine.

4

Se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Optional, se poate adauga branza sarata, busuioc proaspat sau nuci/seminte.

Cous cous cu fasole rosie si butternut squash