Toate Rețetele
Copănele cu păstăi și usturoiBy CatalinaSCMO mâncare ușor de făcut și extrem de delicioasă.Gulaș vânătoresc (mistreț)By Florin DanuțGulașul este o mâncare tradițională maghiară, care in decursul timpului i-a fermecat si pe români. Mai cunoscută în țară noastră este denumirea de tocăniță, însă rețeta este in mare neschimbată.
În Arad, județul situat la granița cu Ungaria, în fiecare an au loc mai multe festivaluri de ceaune, cum ar fi festivalul vânătorilor de la Bata, la care particip cu mare drag in fiecare ediție in tot anul de cand a fost înființat, la care am câștigat locul 1-2 la gulașul de mistreț. Aici ,bucătari profesioniști sau amatori se întrec în prepararea celebrului gulaș vânătoresc.
Acum fiecare bucătar folosește rețeta pe care o consideră a fi cea mai gustoasă, însă fără anumite alimente nu ar fi la fel de gustoasă. Cheesy pork One Pot brunchBy Petru ApostoaiaUn brunch perfect.Tort sarat din american pancakesBy Ana IonitaClatitele sunt de departe unul dintre cele mai simple si versatile preparate! Daca aveti impresia ca o sa va vorbesc despre clasicile clatitele cu dulceata…va inselati! Clatitele pot fi dulci sau sarate, iar astazi am pregatit o reteta de clatite sarate, un tort cu branza, patrunjel si ton in conserva.Drob de mielBy Antonie CatalinDrob de miel cu ou si prapure de porc.Crochete cu cartofi și carne tocatăBy Alisa97Crochete super crocante la exterior și moi în interior.