Contul meu

Gatim_cu_drag
Rețetele mele
Array
(
    [0] => cp_recipe_category
)
Clătite clasiceBy Gatim_cu_dragPot spune că este și desertul copilăriei, un desert care ne duce cu gândul la bunica 🙂 . O rețetă simplă care nu dă greș.
Pateu de ciuperci pe pâine prăjităBy Gatim_cu_dragPăstrează puțin unt, topește-l și toarnă-l peste pateul închegat. Astfel, stratul de grăsime va putea fi înlăturat de cei care doresc mai puțin unt.
Tort vienez SacherBy Gatim_cu_dragDacă este posibil, se lasă tortul să se pătrundă 1 zi, pentru a căpăta o aromă mai plină.
Bănuți cu nucăBy Gatim_cu_dragPentru ca fursecurile să fie mai consistente, se poate înlocui făina obișnuită cu 125 g făină integrală și 125 g făină tip 1050, iar în loc de zahăr alb, se va folosi zahăr brun. În plus, se adaugă în aluat 1-2 linguri lapte.
Cremă de vinBy Gatim_cu_dragÎți place vinul ? Atunci trebuie să încerci și această rețetă de cremă de vin ... îi poți surprinde pe cei dragi chiar de sărbători.
Băutură caldă cu mere și gutuiBy Gatim_cu_dragAceastă rețetă va fi pe placul celor cărora le place gutuia. Aveți posibilitatea de a adăuga și alte arome care se asortează cu gustul gutuii.