Contul meu

Ciocolată „Cu ce ai prin cămară”By Dulce by AnaNeștiind exact ce să fac dulce, am cotrobăit prin dulapul cu ingrediente pentru inspirație și am observat că am foarte multe pachete de biscuiți, pungi cu fructe uscate și bomboane de ciocolată desfăcute. Atunci m-am gândit, ce-ar fi să fac ceva bun cu ingredientele rămase de la alte prăjituri? Da, le putem mânca și așa, dar vă garantez că ce vă propun mai jos este mult mai bun. Partea frumoasă este că durează doar 15 minute s-o prepari și poți adăuga ce vrei în ea. Baza rămâne aceeași, dar combinațiile de arome sunt infinite. Eu am făcut trei feluri diferite: cu alune de pădure, cu cereale și cu fructe uscate ca să vă arăt cât de versatilă este.
Negresa insiropata cu lapte condensatBy Gabriela.ble.foodUna dintre cele mai usoare reteta pe care o stiu de acasa de la mama mea. Dar am imbunatatit-o cu un sirop dulce, dulce si am ornat-o frumos pentru a se potrivi pe masa festiva de Pasti.