Aperitive Calde

Toate Rețetele

Chiftele pufoaseBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roȘtiați că se pot face chiftele pufoase și delicioase chiar și la cuptor? Vă spun în cele ce urmează cum le pregătesc eu.
Plăcintă aperitiv cu aluat fără drojdieBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roPentru această plăcintă, puteți schimba umplutura, dacă vreți, însă noi am profitat de spanacul proaspăt pe care încă îl mai avem și am realizat aproximativ aceeași umplutură pe care am folosit-o la empanadas. Aluatul este cel utilizat la steluțele umplute, însă de data aceasta am ales să-i dau o formă nouă, pe care demult îmi doream să o încerc. Dacă vă este mai ușor, puteți opta pentru o altă formă, însă vă asigur că această "impletitură" se realizează foarte simplu și este de mare efect, după cum puteți observa în fotografii.  Eu am fost tare încântată de rezultat, iar băieții au fost fermecați de îndată ce am scos plăcintele din cuptor.
Chiftele vegetale cu ciuperciBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roAcum ceva timp am pregătit aceste chiftele vegetale cu ciuperci. În ultima perioadă am tot făcut diverse preparate complet vegetale, întrucât sunt zile în care eu nu consum carne, ouă și lactate. Spre surprinderea mea, le iubește chiar și Cireșel, care nu este fan linte verde. Din cantitățile menționate mai jos ies în jur de 50 de chifteluțe. Dacă vreți să faceți mai puține, înjumătățiți cantitățile. Eu prefer să fac o cantitate mai mare, întrucât se păstrează perfect la congelator.
Tartă cu roșii, cheddar și blue cheeseBy Flavor TailorsAm asortat câteva roșii cu cheddar aromat și brânză cremoasă cu mucegai albastru. Aromele s-au completat de minune și a rezultat o tartă delicioasă.
Tartă cu cheddar, blue cheese și pereBy Flavor TailorsSă ne bucurăm de roadele toamnei târzii și să pregătim o tartă cu pere 🍐 parfumate și zemoase, cheddar maturat și blue cheese 🧀. O combinație pe care știu că înainte ați degustat-o în platourile de brânzeturi, dar acum am transformat-o într-o tartă delicioasă.