Aperitive Calde

Toate Rețetele

Aluat foietaj de casăBy Ancutsa CuisineAluatul foietaj este grozav, pregătit fie pentru un desert, fie pentru un aperitiv simplu cu ciuperci, o plăcintă festivă sau orice vă place. Necesită multă munca și răbdare, însă merită tot efortul. Rețeta o am de la mama și am pregătit-o împreună acum câțiva ani, am rămas încântată de acest aluat și de atunci îl pregătesc mereu ca să o surprind și eu cu ceva bun și s-o răsplătesc. În prima parte a rețetei vă voi prezenta pașii pentru a obține un aluat fraged, crocant și gustos. Se poate pregăti cu orice umplutură vreți. Iar în a doua parte, vă voi povesti ce am pregătit eu cu acest aluat: o plăcintă cu carne.
Brioșe cu ton și puiBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roNoi refacem azi aceste brioșe cu ton și pui. Dacă vă încântă și pe voi le puteți face cu ceea ce aveți la îndemână, nu e musai să fie ton sau pui. Sunt perfecte pentru toate cele 3 mese principale și merg de minune pentru un prânz la pachet. Se păstrează foarte bine la congelator, în caserole speciale sau în pungi cu zip.
sticksuri de dovleceiBy magda.srecipesCea mai gustoasa descoperire. Recent am descoperit sticksurile de dovlecel cu parmezan si de atunci sunt tot mai des la noi pe masa. Se fac usor iar timpul de gatire e scurt. Sper sa ii incerci pentru ca merita.
Ciuperci umpluteBy magda.srecipesCiuperci delicioase, este o retetă rapidă și cu putine ingrediente.
Ciuperci cu unt, verdeaţă şi caşcavalBy Ancutsa CuisineCiuperci la cuptor cu unt, verdeaţă şi crustă aurie de caşcaval. Se pot servi ca aperitiv sau ca și garnitură alături de altă mâncare. Noi le-am mâncat alături de şniţele şi ne-au plăcut mult.