fbpx

Brioșe și Checuri

Toate Rețetele

Pâinici cu iaurt, brânză Praid și dulceață de struguriBy Ancutsa CuisineAceste pâinici pufoase cu iaurt, brânză Praid și dulceață de struguri pot fi servite ca gustare, la micul dejun sau oricând dorești, sunt ușor sărate și dulci în același timp. Ador combinația brânză-struguri. Am ales sortimentul de brânză Praid cremoasă de la Hochland, care poate fi folosit în rețete dulci sau sărate și este foarte gustoasă. Când scoți pâinicile din cuptor, unge-le cu puțin sirop din dulceața de struguri.
Brioșe „Squid Game” cu caramelBy Dulce by AnaYOU HAVE BEEN ELIMINATED! 😱 HAPPY HALLOWEEN 😁🕸 Halloween-ul a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare tot mai cunoscută în România. Deși eu nu o sărbătoresc, îmi plac foarte mult preparatele înfricoșătoare pregătite pentru această sărbătoare. Și cum recent am vizionat (mai bine zis binge-watched) tot sezonul de Squid Game, m-am gândit să le combin pe cele două și să pregătesc niște brioșe pline de caramel sărat cu o bomboană Dalgona ca decor.
Chocolate bunsBy magda.srecipesRulouri pufoase și aromate, perfecte pentru cafeaua de dimineață!
Brioșe Autumn SunBy Ancutsa CuisineBrioșele acestea sunt ca soarele de toamnă: jucăuș, vesel. E ca atunci când, după o zi de muncă, ești obosit, dar bucuros și recunoscător pentru lucrurile pe care le-ai realizat peste zi și-atunci parcă ai vrea să guști din roadele toamnei… Cu blat pufos și umed cu morcovi, umplutură de pere infuzate în sirop de vin cu vanilie, frișcă în culoarea soarelui de toamnă și smochine răscoapte și dulci, ce ți-ai mai putea dori de la niște brioșe? Poate doar încă o brioșă!