fbpx

Brioșe și Checuri

Toate Rețetele

Madeleines cu mascarponede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roSăptămâna aceasta am făcut niște madeleines cu mascarpone și am testat și făina manitoba, pe care îmi doream să o testez de ceva timp. Au ieșit niște "norișori" super pufoși, care au fost devorați de îndată ce s-au răcit. Trebuie să încercați și voi această rețetă!
Pancakes veganede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCine a zis că nu poți mânca pancakes când ești la dietă? Ei, bine, se poate! Moderația este cheia.
Chec cu ciocolată și coacăze roșiide Flavor TailorsUn experiment în căutarea unor deserturi mai sănătoase: chec cu ciocolată și coacăze roșii. Ce are acest chec special? Este cu zahăr de cocos, o variantă puțin mai sănătoasă a zahărului rafinat, dar și cu aromă puternică și delicioasă de caramel. Totodată, este un chec fătă gluten, cu făină de castane, o făină dulce și aromată, perfectă pentru un desert deosebit.
Carrot cake cu cremă Earl Greyde Flavor TailorsCarrot cake cu Earl Grey e cea mai bună rețetă de carrot cake pe care o să o mănânci vreodată! Dulceața morcovilor e condimentată de scorțișoară, nucșoară, cardamom, iar gustul de portocală și ceaiul Earl Grey completează toate aromele. Cu un blat zemos, cu o cremă fină și cu arome deosebite, rețeta e potrivită pentru ocazii speciale sau pentru un mic răsfăț.