Brioșe și Checuri

Array
(
    [0] => cp_recipe_category
)

Toate Rețetele

Brioșe „Squid Game” cu caramelBy Dulce by AnaYOU HAVE BEEN ELIMINATED! 😱 HAPPY HALLOWEEN 😁🕸 Halloween-ul a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare tot mai cunoscută în România. Deși eu nu o sărbătoresc, îmi plac foarte mult preparatele înfricoșătoare pregătite pentru această sărbătoare. Și cum recent am vizionat (mai bine zis binge-watched) tot sezonul de Squid Game, m-am gândit să le combin pe cele două și să pregătesc niște brioșe pline de caramel sărat cu o bomboană Dalgona ca decor.
Chocolate bunsBy magda.srecipesRulouri pufoase și aromate, perfecte pentru cafeaua de dimineață!
Brioșe Autumn SunBy Ancutsa CuisineBrioșele acestea sunt ca soarele de toamnă: jucăuș, vesel. E ca atunci când, după o zi de muncă, ești obosit, dar bucuros și recunoscător pentru lucrurile pe care le-ai realizat peste zi și-atunci parcă ai vrea să guști din roadele toamnei… Cu blat pufos și umed cu morcovi, umplutură de pere infuzate în sirop de vin cu vanilie, frișcă în culoarea soarelui de toamnă și smochine răscoapte și dulci, ce ți-ai mai putea dori de la niște brioșe? Poate doar încă o brioșă!
CHOUX AU CRAQUELINBy biancaajitaruAm tot incercat retete de choux au craquelin insa toate au fost esecuri. Nu m-am lasat si pana la urma am reusit sa scot niste choux au craquelin chiar frumusele as putea spune.Aveti aici o varianta de choux au craquelin cu crema de ciocolata alba si zmeura, o combinatie draga mie.