Toate Rețetele
Covrigei cu ciocolată, sare de mare și arahide sărateBy Ancutsa CuisineAm pregătit covrigei cu aluat de casă, iar la final i-am glazurat pe unii dintre ei cu ciocolată neagră, pe alții cu ciocolată albă, apoi i-am decorat cu sare de mare, respectiv arahide sărate. Au fost atât de buni că a trebuit să decorez doar câțiva, să-i pozez repede și să-i trimit la degustat, ca apoi să decorez și restul covrigeilor. Am lăsat și câțiva covrigei simpli, pentru tata.Pachețele din foietaj cu sparanghel și șuncăBy Ancutsa CuisinePentru o gustare de după amiază am pregătit pentru ai mei aceste pachețele din foietaj cu sparanghel și șuncă. BISCUITI CU ROZMARIN SI PARMEZANBy biancaajitaruCand eram mica, dulcele la mine insemna ceva sarat cum ar fi chipsurile sau covrigeii. Acesti biscuiti au fost pe placul meu. Aromati si sarati, nu au rezistat mai mult de o zi. Merg perfect cu un vin alb, branzeturi si dulceata de ardei .Biscuiti Brownie Cu PortocalaBy Daniel BredaBiscuiti + Brownie = Rai. Acesti biscuti brownie au cea mai buna textura pe care o poti incerca, crunchy in exterior si moi in interior.„Tigarete” Turcesti Cu BranzaBy Daniel BredaAceste "tigarete" cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.Biscuiți cu unt de arahide by papaBy papadeliciossO gustare rapidă și delicioasă pentru întreaga familie.Se pregateste usor iar rezultatul este pe gustul tuturor.