Biscuiti Brownie Cu Portocala

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Biscuiti + Brownie = Rai. Acesti biscuti brownie au cea mai buna textura pe care o poti incerca, crunchy in exterior si moi in interior.

ShareSave
Bisscuiti perfecti pentru perioada rece
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 130 gr faina
 100 gr zahar brun
 100 gr zahar alb
 30 gr cacao
 100 gr unt
 200 gr ciocolata amaruie
 2 oua
 1 tsp exctract de vanilie
 ¼ tsp sare
 10 gr praf de copt
 100 gr ciocolata cu portocala
 1 tsp coaja rasa de portocala

Mod de preparare:

1

Intr-un bol, mixam faina cu cacao, praf de copt si sare.

2

In alt bol amestecam zaharul cu ouale, extractul de vanilie si mixam cu un mixer pentru 5 minute, dupa care adaugam ciocolata topita si untul topit si mixam pentru 2 minute.

3

Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si adaugam ciocolata de portocale tocata. Amestecam pana se omogenizeaza

4

Intr-o tava cu hartie de gatit punem bilute din compozitie, cu grija sa lasam spatiul intre ele.

5

Coacem 12 minute la 180 grade celsius

Ingrediente

 130 gr faina
 100 gr zahar brun
 100 gr zahar alb
 30 gr cacao
 100 gr unt
 200 gr ciocolata amaruie
 2 oua
 1 tsp exctract de vanilie
 ¼ tsp sare
 10 gr praf de copt
 100 gr ciocolata cu portocala
 1 tsp coaja rasa de portocala

Indicații

1

Intr-un bol, mixam faina cu cacao, praf de copt si sare.

2

In alt bol amestecam zaharul cu ouale, extractul de vanilie si mixam cu un mixer pentru 5 minute, dupa care adaugam ciocolata topita si untul topit si mixam pentru 2 minute.

3

Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si adaugam ciocolata de portocale tocata. Amestecam pana se omogenizeaza

4

Intr-o tava cu hartie de gatit punem bilute din compozitie, cu grija sa lasam spatiul intre ele.

5

Coacem 12 minute la 180 grade celsius

Biscuiti Brownie Cu Portocala