fbpx

Biscuiti Brownie Cu Portocala

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Biscuiti + Brownie = Rai. Acesti biscuti brownie au cea mai buna textura pe care o poti incerca, crunchy in exterior si moi in interior.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 130 g faina
 100 g zahar brun
 100 g zahar alb
 30 g cacao
 100 g unt
 200 g ciocolata amaruie
 2 oua
 1 linguriță(e) exctract de vanilie
 ¼ linguriță(e) sare
 10 g praf de copt
 100 g ciocolata cu portocala
 1 linguriță(e) coaja rasa de portocala

Mod de preparare:

1

Intr-un bol, mixam faina cu cacao, praf de copt si sare.

2

In alt bol amestecam zaharul cu ouale, extractul de vanilie si mixam cu un mixer pentru 5 minute, dupa care adaugam ciocolata topita si untul topit si mixam pentru 2 minute.

3

Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si adaugam ciocolata de portocale tocata. Amestecam pana se omogenizeaza

4

Intr-o tava cu hartie de gatit punem bilute din compozitie, cu grija sa lasam spatiul intre ele.

5

Coacem 12 minute la 180 grade celsius

Ingrediente

 130 g faina
 100 g zahar brun
 100 g zahar alb
 30 g cacao
 100 g unt
 200 g ciocolata amaruie
 2 oua
 1 linguriță(e) exctract de vanilie
 ¼ linguriță(e) sare
 10 g praf de copt
 100 g ciocolata cu portocala
 1 linguriță(e) coaja rasa de portocala

Direcții

1

Intr-un bol, mixam faina cu cacao, praf de copt si sare.

2

In alt bol amestecam zaharul cu ouale, extractul de vanilie si mixam cu un mixer pentru 5 minute, dupa care adaugam ciocolata topita si untul topit si mixam pentru 2 minute.

3

Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si adaugam ciocolata de portocale tocata. Amestecam pana se omogenizeaza

4

Intr-o tava cu hartie de gatit punem bilute din compozitie, cu grija sa lasam spatiul intre ele.

5

Coacem 12 minute la 180 grade celsius

Biscuiti Brownie Cu Portocala