fbpx

„Tigarete” Turcesti Cu Branza

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Aceste "tigarete" cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare25 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 400 g foi de placinta
 350 g telemea
 2 oua
 2 cepe verzi
 ½ linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
 1 linguriță(e) seminte de susan negru

Mod de preparare:

1

Foile de placinta se vor taia in jumate pe lungime.

2

Intr-un bol amestecam branza sfaramata cu ouale, ceapa tocata, sare si piper, pana devine o compozitie usor cremoasa.

3

Punem cate o lingura de amestec pe o foaie de placinta si le rulam in forme de cilindru, urmand la final sa sigilam aluatul cu putina apa.

4

Presaram fiecare "tigareta" cu seminte de susan negru.

5

Le prajim intr-o tigaie cu ulei inchins pentur 1-2 minute pe fiecare parte.

Ingrediente

 400 g foi de placinta
 350 g telemea
 2 oua
 2 cepe verzi
 ½ linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
 1 linguriță(e) seminte de susan negru

Direcții

1

Foile de placinta se vor taia in jumate pe lungime.

2

Intr-un bol amestecam branza sfaramata cu ouale, ceapa tocata, sare si piper, pana devine o compozitie usor cremoasa.

3

Punem cate o lingura de amestec pe o foaie de placinta si le rulam in forme de cilindru, urmand la final sa sigilam aluatul cu putina apa.

4

Presaram fiecare "tigareta" cu seminte de susan negru.

5

Le prajim intr-o tigaie cu ulei inchins pentur 1-2 minute pe fiecare parte.

„Tigarete” Turcesti Cu Branza