Toate Rețetele
Tartă cu zucchini și leușteanBy Flavor TailorsTartă cu zucchini și leuștean, o nouă rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Vă invit la degustat! Tort cu portocale și ciocolatăBy Ancutsa CuisineDe Sf. Stelian o serbăm pe una dintre surorile mele. I-am pregătit un tort pe placul ei, cu blat de portocală, sirop cu coajă de mandarine, cremă ganache cu apă de flori de portocal, glazură oglindă de ciocolată. L-am decorat cu rozmarin și felii de portocală (aromele ei preferate), coacăze, marshmallow (bezele moi), steluțe, în ton cu iarna și sărbătorile care se apropie.Prăjitură FigaroBy Ancutsa CuisineEste una dintre prăjiturile copilăriei. Are blat alb, un strat de dulceață și glazură de albuș cu nucă. Este o prăjitură clasică pe care îmi place să o pregătesc într-un weekend sau de sărbători. Este simplu de făcut, dar festivă.Piure din fulgi de ovaz fierti cu para rasa si scortisoaraBy LiliPrin combinatia ingredientelor folosite, acest piure devine un preparat rafinat si hranitor.Piure din para, banana, zeama de lamaie, biscuit si branza de vaci proaspataBy LiliO combinatie delicioasa pentru un mic dejun sanatos!Piure din portocala, mar, biscuit si scortisoaraBy LiliPiureul din portocala, mar, biscuit si scortisoara este potrivit pentru zilele friguroase. Scortisoara, folosita in mod moderat, este un condiment sanatos. Are un efect antimicrobian, stimuleaza imunitatea copiilor si le protejeaza stomacul.